Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig attól fordulnak el az emberek, akinek a legnagyobb szüksége lenne a segítségre?
Hát, ha csak érdekkapcsolataid vannak, akkor ne csodálkozz rajta.
Egyébként mit takar a kérdésed?
Én pl. nem szeretem, ha lelki szemetesládának használnak, egyszer elsírhatja a bánatát nekem, de többször nem!
Végre egy értelmes kérdés...
Egyébként nem tudok pontos választ. Talán azért mert azt hiszik gyengék vagyunk. Vagy csak nem érjük meg a fáradtságot.
De úgyis mindjárt megjönnek az jóságos szentek és megírják nekünk, hogy MI hol rontjuk el. :)
(Tisztelet a kivételnek mielőtt még meglincseltek...)
Miért úgy mondod, mintha minden ember ilyen lenne, akinek segítségre lenne szüksége?
Valószínűleg azért,mert a legtöbb embernek vannak problémái (még ha nem is látod rajtuk.) Ebben az esetben a sajátjukat súlyosabbnak, életbevágóbbnak élik meg, mint másét.
21/L
- Mert megvan a saját baja mindenkinek és arra koncentrálnak.
- Mert nem látják, hogy baj van, ugyanis a bajban lévő nem mutatja.
- Mert látják, hogy baj van, próbálnak is segíteni, de általában nem tudnak. Nem ért mindenki mindenhez. Még lelki problémákban is vannak olyan mélységek, ahol egy jó barát is kevés lehet.
- Mert látják, hogy baj van, de nem próbálnak segíteni, nem komoly barátok.
- Mert a segélykérő nem tudja jól fogadni a segítséget.
Alapvetően gondok szoktak lenni mindkét oldalon az adással és a befogadással.
Nem akarnak felelősséget vállalni a másiknak mondott dolgokért - ha esetleg balul sül el.
Mindig a másikra várnak - tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!