Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők&Férfiak! Sorba rendezitek? Számotokra melyik lenne a legnagyobb bók, ha azt mondaná nektek valaki, és melyik a legkisebb?
1. Milyen kedves ember vagy. :)
2. Fú, te aztán okos vagy! :O
3. Hmm, nagyon művelt vagy.
4. Milyen jó szakmád van!
5. Te mindig olyan elragadóan csinos vagy.
Hímeknek: csinos = fess
6. Imádom a stílusodat!
7. Gyönyörű szép nő vagy.
Hím: Iszonyú jóképű vagy.
8. De különleges a szemed. Annyira jó belenézni.
9. Nagyon jól érzem magam veled. Más nőkkel/férfiakkal unalmas, szürke ahhoz képest, mint amilyen veled.
10. Ennivalóan cuki vagy, olyan kis aranyos, imádom!
Hím: Néha elolvadok tőled, olyan lovagias tudsz lenni. :)
Merci pour les reponses. :)
21/N
4 a legjobb, ami a legkevesbe izgatna az 10, hulyenek is neznem aki ennivaloan cukinak meg aranyosnak tartana.
A tobbit meg nem tudom sorba rendezni, igy is kinszenvedes volt egyaltalan elolvasni ezeket az ovodas stilusban megirt mondatokat.
Nálam a 8-as visz mindent
A 4-es meg a legkevésbé tetszene
1. Iszonyú jóképű vagy.
2. De különleges a szemed. Annyira jó belenézni.
3. Imádom a stílusodat!
4. Te mindig olyan elragadóan fess vagy.
5. Milyen jó szakmád van!
6. Nagyon jól érzem magam veled. Más nőkkel/férfiakkal unalmas, szürke ahhoz képest, mint amilyen veled.
7. Fú, te aztán okos vagy! :O
8. Hmm, nagyon művelt vagy.
9. Milyen kedves ember vagy. :)
10. Ennivalóan cuki vagy, olyan kis aranyos, imádom!
A 7.-től lefelé már nem is örülök neki, mert ezeket egy nő nem mondja olyan férfinak, akihez vonzódik. Az utolsó egyenesen sértésnek számít egy nőtől. 31/F
Nalam:
9.)
6.)
8.)
7.)
5.)
4.)
10.)
3.)
2.)
1.)
Szerintem a bokok attol fuggnek miben erezzuk magunkat a legbizonytalanabbnak, s azert "ut be" egy bok, mert sajat onertekelesunkbe abba mi rosszabbnak itlejuk magunkat. Nekem pl gyakran mondjak, hogy muvelt vagyok meg kedves, ezert kerult a lista aljara.
32f
"Ú, milyen nagy a farkad"
Férfi ennél nagyobb bókot nem kaphat xDD
9
10
1
2
4
3
6
8
5
7
A legőszintébb dicséret pasitól:"Ez a nevetés hiányzott fél évig!"
Nekem legjobbtól a "legrosszabbig":
9
7
2
3
10
4
6
5
1
8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!