Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelen képet küldtem neki.?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen képet küldtem neki.?

Figyelt kérdés

Anotalkon megismerkedtem egy sráccal, aki 15 éves. Úgy döntöttünk, átmegyünk instagramra, ő egy névtelent adott meg. Küldtünk egymásnak meztelen képet. Ő sohasem mentette le, direkt úgy küldtem, hogy lássam, ha menti. Nem zsarolt, nem volt velem erőszakos. Szigorú szülei miatt viszont sajnos ritkán beszéltünk. Én többször küldtem neki, de mint mondtam, sose mentette le. Majd a szigorú szülők törölnie kellett magát.

És ha idősebb volt?

Szerintetek?

#Meztelen kép küldés
2022. dec. 31. 09:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
De igen. Sok rosszat csinálhatott és még csinálhat is. Tényleg ennyi eszed van? Vagy ennyire viszket?
2022. dec. 31. 11:18
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#20: Reménykedj benne. Akkor egy viszonylag nagyon-nagyon rendes pasit fogtál ki, aki csak a saját élvezetére használt téged. Ritka.
2022. dec. 31. 11:21
 23/32 anonim ***** válasza:
81%

Az, hogy rosszat csináltál-e az a saját értékrendeden múlik. De legalább viszont kértél képet? Mert a fene menne bele egyoldalú dologba, hacsak nem egoboost volt a célod.

Én anno csináltam ilyesmit, anonim külföldi chatoldalakon + VPN + törölt háttér adatokkal, de csak kölcsönösen. De sztem ezt 20 év alatt csinálni, amikor annyi lehetőség van becsajozni/pasizni elég nagy hülyeség. Felnőttként már kicsit másabb, talán kevésbé naív az ember.

2022. dec. 31. 11:24
 24/32 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj, a lényeg, hogy mivel ez már megtörtént, annyit tudsz tenni, hogy tanulsz belőle. Ő valószínűleg maszturbál a képeidre és ennyi. Feltölteni meg ilyenek akkor szokták férfiak, ha nagyon gerinctelenek vagy mérgesek a lányra. Szerintem erre ebben az esetben kisebb az esély. Reménykedjünk, hogy csak maszturbálásra kell neki. Ennél többet nem tudsz tenni. Az a fontos, hogy menj tovább az életedben és ha gondolod, kérd pszichológus segítségét, hogy ezt fel tudd dolgozni.
2022. dec. 31. 11:33
 25/32 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként azon gondolkodtam, hogy a csávó is bajba kerülhet, ha lementette. A kérdező (feltételezésem szerint) 18 alatt van, az emberke tuti nem 15 (felnőtt), kiskorúról meztelen képet tárolni pedig bűncselekmény. Szóval kérdező, ha zsarolni akar, akkor te is zsarolhatod őt.
2022. dec. 31. 12:12
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

25-ös

Zsarolásra nem viszont zsarolással kell reagálni, hanem feljelentéssel.

2022. dec. 31. 12:16
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
#26 Így értettem, de azért köszi a javítást!:)
2022. dec. 31. 12:21
 28/32 anonim válasza:
95%

Kicsit sem volt gyanús, hogy névtelen instát adott meg? Egy pillanatra sem merült fel benned a gondolat, hogy az talán nem éppen egy 15 éves srác?

A képeket pedig sokféleképpen le lehet menteni, amiket neked soha az életbe nem fog kijelezni az instagram. Úgyhogy valószínűleg annak az idősebb faszinak megvannak a képeid és azokra élvezkedik esténként.

Addig van szerencséd amíg nem látod őket máshol. Tanultál belőle, legközelebb egy kicsi eszed legyen mielőtt anomin embernek küldözgetsz intim képeket.

2022. dec. 31. 12:34
 29/32 anonim ***** válasza:
23%
Mutassad csak meg nekünk mit küldtél annak a bohócnak, megnézzük mindannyian, és megígérjük, hogy nem mentsük le, csak kiverjük rá. 😃
2022. dec. 31. 14:06
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Rosszat ha nem is csinált de lefotózta másik eszközzel és azóta meg a fél város a te cicis képedre recskázik. Ha neked ez nem rossz, veled van a baj, igazából nekem ez az egész kérdés úgy ahogy van kamuszagú.
2022. dec. 31. 15:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!