Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meztelen képet küldtem neki.?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meztelen képet küldtem neki.?

Figyelt kérdés

Anotalkon megismerkedtem egy sráccal, aki 15 éves. Úgy döntöttünk, átmegyünk instagramra, ő egy névtelent adott meg. Küldtünk egymásnak meztelen képet. Ő sohasem mentette le, direkt úgy küldtem, hogy lássam, ha menti. Nem zsarolt, nem volt velem erőszakos. Szigorú szülei miatt viszont sajnos ritkán beszéltünk. Én többször küldtem neki, de mint mondtam, sose mentette le. Majd a szigorú szülők törölnie kellett magát.

És ha idősebb volt?

Szerintetek?

#Meztelen kép küldés
2022. dec. 31. 09:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Valszeg valami vén faszi.
2022. dec. 31. 09:38
 2/32 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj, egy tanács. Vagy totál anonimitás alatt küldj meztelen képeket (arc nélkül, törölt exif adattal), vagy sehogy se. Sosem tudhatod mikor látod magadat vissza az interneten. A másik, attól még simán screenshotot készíthetett rólad, nem kell ahhoz lementeni + simán lehet neki vmi tört appja, amivel meg tudja oldani h védett tartalmat is lekapjon.

+ 100% hogy kamu emberrel beszélgettél.

2022. dec. 31. 09:39
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Meg simán egy másik telefonnal lefotózhatta a telefon képernyőjét..
2022. dec. 31. 09:43
 4/32 A kérdező kommentje:
De ha nem rakja ki sehova, akkor nem csinált semmit, igaz? Meg ha nem mentette le, akkor se.
2022. dec. 31. 09:45
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Drágám, ezt nem tudhatjuk, ahogy te sem. Én azt tudom neked tanácsolni, hogy mivel megváltoztatni nem tudod, legyél sokkal de sokkal óvatosabb és ne küldj senkinek ilyeneket.
2022. dec. 31. 10:16
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi? Figyelj, sosem tudod meg, hogy hova rakta ki. Lehet valami külföldi szerveren van.
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francért kell meztelen képet küldeni egy idegennek (vagy bárkinek)?

Nem olyan rég, a szomszéd 15 éves lány majdnem öngyilkos lett, mert az exe azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra hozza a meztelen fotóit.

Legközelebb ne legyél hül.e. Ne küldj senkinek magadról képet.

8/32 A kérdező kommentje:
Az mondjuk kimaradt, hogy a fejem nem látszódik egyiken se.
2022. dec. 31. 10:19
 9/32 anonim ***** válasza:
88%
Te teljesen hülye vagy?! SENKINEK nem küldünk ilyen képet! Arcod látszik? Még hogy nem mentette le... Mondjuk mindegy, a photoshop csodákra képes :-/
2022. dec. 31. 10:20
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Anotalkos, 15 éves és anonim instát adott meg. Eléggé gyanús a dolog, de remélhetőleg nem lesz semmi gond. Ezek után pedig inkább gondolkodj, hogy kinek küldesz és mit.
2022. dec. 31. 10:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!