Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen képet küldtem neki.?
Anotalkon megismerkedtem egy sráccal, aki 15 éves. Úgy döntöttünk, átmegyünk instagramra, ő egy névtelent adott meg. Küldtünk egymásnak meztelen képet. Ő sohasem mentette le, direkt úgy küldtem, hogy lássam, ha menti. Nem zsarolt, nem volt velem erőszakos. Szigorú szülei miatt viszont sajnos ritkán beszéltünk. Én többször küldtem neki, de mint mondtam, sose mentette le. Majd a szigorú szülők törölnie kellett magát.
És ha idősebb volt?
Szerintetek?
A "nem mentette le" dologról annyit mondanék, hogy létezik képernyőfotó funkció a telefonokban és a számítógépen is. Azt te nem látod.
Biztos, hogy felnőtt pasiról van szó. Érdemes inkább a való életben ismerkedni.
Van ahol azt is jelzi. Ilyenkor szokták másik eszközről fotózni az első eszközt amin megvan nyitva a kép. Sok ilyen kép is van fent a neten.
Vagy pl a kérdező esetében. Elindít egy videót a beszélgetésről. Veszi ahogy látszik a név. Megnyitja a képeket, majd leállítja a videót. Hiába nem látszik az arcod, ha ott van a neved, a profilod, ahol igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!