Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennek más oka is vagy szarik rám?
Megismerkedtem két napja egy fiúval anotalkon, és nagyon nagyon jól kijöttünk egymással. Be is jöttünk a másiknak, csak egy a baj, hogy messze lakunk. Viszont tegnap nem beszéltünk olyan sokat, amit meg is értettem suli miatt. Utána ment dolgozni, de folyamatosan azt írta ki hogy elérhető és mégsem válaszolt, ami miatt egy kicsit kibuktam, és elmagyaráztam neki hogy az ignorálással nagyon nem tesz jót nekem múltbéli események miatt, rá egy fél órára írt hogy ugye tudom hogy dolgozni volt és nem szabad telozni, de akkor miért volt minden fél órában elérhető?
Ezen annyira nem zavartattam magam, de ma 9-kor írtam neki és azóta nem válaszol. Pedig a streak-et amit küldtem látta. Már egy órája. És nem ír.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Igazam van és ignorál vagy csak túl gondolom?
Látod, ezek a modern idők.... Mindent elvársz és csodálkozol, ha valami nem azonnal történik!
Könyörgöm, térj már észhez! Fogd már fel, hogy az életben más dolgok is vannak, mint állandóan nyomogatni azt a szart! Ennyire nincs életed? Ennyire nihilista vagy?
Bakker, te is foglalkozz azzal, ami fontos az életben... Esetleg tanulj, képezd magad, legyenek motivációid, legyen valós baráti köröd... Ha majd ezekkel foglalkozol, látni fogod, hogy nem csak 1 illúzionált pasi létezik a világon....
Én dolgozó emberként tudom, hogy ha nyomkodjuk a telefont, azért sok pénzt vonhatnak el, vagy ki is rúghatnak.
Hogy mikor dolgozik, megkérdezhetted volna.
De figyelembe kéne venned hogy 2 nap után nem te vagy a világ közepe még.
2. Vagyok megint.
Ha olyan mint én, akkor bekapcsolva hagyta a mobil netet és azért jelezte aktívnak. Vagy a számítógépen nyitva is lehet hagyni a facebookot és akkor egész nap elérhető vagy elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!