Egy atlagos ember hany kilót szarik egy élet alatt?
Egy átlagos élet alatt? Vagy egy hosszú élet alatt? Vagy netán rövid élet alatt?
Egy átlagos afrikai éhező? Vagy egy átlagos Kim Dzsongun felé puffancs?
Valójában mindegy. A válasz 42.
Egyszerűen ki tudod számolni. Szarj a szobamérlegre és nézd meg a súlyát! Ha naponta 1x szarsz, akkor kb nagyjából ugyanannyi a súlya. Ezt bontsd le az elmúlt éveidre is napra pontosan, majd szorozd fel!
Ha nem akarod magad megszívatni, akkor innentől minden héten add hozzá az eddigi eredményhez a mennyiséget egészen 70-90 éves korodig.
Egy biztos a lányok nem kakilnak, tehát a kérdés csak a hímtaggal rendelkezőkre vonatkozik, azt meg ki tudod számolni
De a google kiadta az előbbi link alapján, hogy kb 11 tonna
Tessék, ez a dal alapján is ki lehet számolni:
Ma minden a kulelás körül forog van vagy egy megszállt kakirajongó köreinkben?
Én napi 300 grammot biztos nyomok naponta. Ezt szorozzuk meg 80x365-al. De a legtöbb ember 20 kilóval több mint én ês általában hamarabb meghalnak mint 80.
Úgy számoltam hogy körülbelül 8-9 tonnát szarik egy életen át egy ember. Ha sokat zabál és nagydarab akkor egy kicsit többet.
Ha arányaiban számoljuk, mondjuk veszünk egy szegényebb embert, akinek kisebb a háza és soványabb is, meg veszünk egy gazdagot aki divatból zabál és még így is bőven elfér a házában akkor kimondhatjuk, hogy legalább annyit szart egy életen keresztül mint a lakásod, talapzattal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!