Kutya akkor szarik amikor ki van engedve?
Hát..az miért baj,bent kellene elvégeznie? Vagy nem értem mi a probléma.Minden kutya akkor ürít amikor kimegy és kell neki :D
2021. okt. 14. 17:41
A kutya maga alá nem piszkít, ezért várja meg, hogy kiengedd.
2021. okt. 14. 17:41
Talan ha setalni is hajlando lennel elvinni oket, akkor nem a kertedet szarnak ossze. Bar nem ertem a problemat, valahova csak el kell vegeznie a dolgat, nem?
Ha tul soknak iteled mag a kaki mennyiseget, akkor pedig a kajajukban kell keresni a hibat. Mit esznek?
2021. okt. 14. 18:38
Mivel megvan a rendszer, hogy van saját helyük, és minden nap ki is vannak engedve, nyilván nem a saját helyén végzi a dolgát. De mindegy hol végzi, ha bent a helyén, akkor is illene összeszedni, pont mint az utcán vagy a kert többi részén
2021. okt. 14. 20:21
Ha jól értem, az a probléma, hogy menet közben végzi a dolgát, elpotyogtatja és nem egy kupacba sikerül neki. Izgatottság. Többet kéne kiengedned, mert annyira menne mozogni, játszani, hogy még kaki időre sem áll meg.
2021. okt. 14. 20:35
6/17 A kérdező kommentje:
A placc alatt azt értem, hogy egy tágasabb helyük van zöld területtel és azon belül is egy helyre piszkítanak. A másik kutya meg sose csinálja, csak az egyik és az se úgy, mint a kutyák szokták általában és nem állandóan, most is 2 hét után kezdte el megint. Ezért nem gondolom hogy szokás kérdése, meg az se reveláns hogy "maga alá nem piszkít"
7/17 A kérdező kommentje:
20:35-nek a válaszát nem láttam, de valószínű az lesz a gond. Csak hát többször nem tudom kiengedni, mivel más elfoglaltságaim is vannak napközben.
Akkor miért nem hagyod őket kint és engeded be amikor ráérsz? Vagy kutya ajtó.
Az a kutya nagyon aktív lehet,és ha más nem szerelj be kutya ajtót.:D
2021. okt. 15. 00:33
Sétálni viszed őket, vagy csak az udvar van nekik?
2021. okt. 15. 07:40
10/17 A kérdező kommentje:
Kutya ajtót? Kinti kutyák, gondoltam a zöld terület beszédes kifejezés lesz :D Azért nem hagyom kint őket a nagy udvarban, mert egy idő után elkezdenek ásni, ne adj isten a virágok között, aztán anyám felgyújtja a házat. Meg néha megkergetik a macskáinkat is, de ez elég ritka.
Sétálni nagy ritkán visszük őket, többet kellene, de hát mint mondtam, más dolgunk is akad bőven.
Kapcsolódó kérdések: