Aranyhalas kérdése:
Az utcankban van egy kutya aki szabadon van engedve es kb mindenkit megkerget. (ezt ugy ertem h rohan utanunk es ugat meg vicsorit) Mit tehetunk ellene ha elkezd utanunk rohanni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 4. 23:22
2/26 anonim válasza:
szembe futsz vele és jó hangosan ráordítasz. Ha ez nem hat rá akkor menekülj. mekkora kutya? ha kicsi akkor ennyi elég lesz ha nagy akkor nem tudom hogy érdemes-e próbálkozni vele. Ha látnám megmondanám mi használhat de így látatlanban nem tudom hogyan viselkedik, hogyan reagálna.
3/26 anonim válasza:
- szólsz a gazdának
- szólsz a gyepmesternek
- hordasz magadnál gázspray-t
4/26 anonim válasza:
Nem biztos hogy jól reagálna arra ha szembe mész vele :/ esetleg megijed és elszalad de ettől agresszívebb is lehet.
5/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Valami keverek kutya lehet. Eleg nagy testu kb a csipomig er (185cm vagyok) Altalaban akkor szokott jonni amikor hattaal vagyok.
2017. jan. 4. 23:48
6/26 A kérdező kommentje:
Gazdajanak mar szoltunk. Nem igazan erdekli...
2017. jan. 4. 23:49
7/26 A kérdező kommentje:
Tomegtol se fel. Oten probaltunk elmenni az utcaban,rohant utanunk.
2017. jan. 4. 23:51
8/26 anonim válasza:
Majd fogja érdekelni, ha a gyepmester elviszi a kutyát. Vagy nem, de ti akkor is megszabadultok tőle.
Vagy lehet még a jegyzőnek írni, az ilyeneket ő köteles intézni.
9/26 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy lehajolsz, mintha felvennél valamit a földről és úgy teszel, mintha hozzá dobnád. Közben kiabáld, hogy mész haza!.
Sok kutyánál beválik.
10/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Az utobbit ma probaltuk csak nem kiabaltuk h megyunk haza
2017. jan. 5. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!