Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az utcankban van egy kutya...

Aranyhalas kérdése:

Az utcankban van egy kutya aki szabadon van engedve es kb mindenkit megkerget. (ezt ugy ertem h rohan utanunk es ugat meg vicsorit) Mit tehetunk ellene ha elkezd utanunk rohanni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 4. 23:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Fenyegetően fordulj felé, mööösssz haza kiáltás, ez hatásos szokott lenni.
2017. jan. 5. 00:19
 12/26 anonim ***** válasza:
Fenyegető hangsúly és mérges mozdulatok.
2017. jan. 5. 00:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Egy roti majdnem rám támadt, teljesen ledermedtem, erre anyum (ért a kutyákhoz) nagyon határozottan elindult felé és rákiabált, hogy mész haza...a kutya rögvest visszafordult.
2017. jan. 5. 00:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Jelezzétek a jegyzőnek, valószínűleg elviteti a kutyát és a gazdájára pénzbírságot szab ki.
2017. jan. 5. 00:47
 15/26 anonim ***** válasza:
ne fuss el előle azzal csak bátorítod(amúgy is gyorsabb nálad :) )lépj fel határozottan! legyen nálad valami nylon szatyor azt mondják ilyen helyzetekben zörögni kell vele és a kutya elvileg elpucol.dobálj neki valami szalámi félét,szalonnát,próbálj haverkodni vele.ha nem jön össze semmi akkor ott van még a kardió! elég ha megelőzöl valakit miközben menekültök :D
2017. jan. 5. 01:37
 16/26 anonim ***** válasza:
9%
Fényképezd is le a kutyát, ha nem érne ki időben a sintér. Idegen helyen mikor egy nőt kergetett két rohadt kutya, utánuk mentem kocsival, elütni nem sikerült őket, de talán tanulságos volt nekik, az biztos hogy beszartak. Utána még aznap visszamentem és leüvöltöttem a köcsg gazda fejét.
2017. jan. 5. 03:39
 17/26 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2017. jan. 5. 07:13
 18/26 anonim ***** válasza:

Szólni kel a gyepmesternek. Begyűjti a kutyát, chipet olvas, szól a gazdinak, hogy menjen érte. (Már ha van a kutyában chip)

Ha a gazdi értemegy, utána talán jobban vigyáz rá. Ha ismét szökik, újra el kell vitetni.

Senkinek nem jó egy utcán kóborló kutya. Főleg a kutyának nem, mert mert baleset érheti, az embereket meg ijesztgeti.

2017. jan. 5. 07:38
 19/26 Platypus ***** válasza:
Feléfordulsz, üvöltesz egyet jó agresszívan, kezedet szétcsapod és dobbantasz. Ha eddig túl vagy több megkergetésen komolyabb baj nélkül, akkor a kutya nem lehet annyira nagylegény, valószínűleg ennyi elég az elbátortalanításához. És sintér, ahogy eddig is mondták. Egyszer fut bele egy félős kisgyerekbe, aki a rossz jeleket adja le, és kész a baj.
2017. jan. 5. 08:00
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha akkor indul el feléd, ha háttal vagy, valószínűleg elég bizonytalan. Nem kapkodva, de tempósan, agresszívan menj felé, ordíts rá és ami csak a kezed ügyébe kerül vágd hozzá.
2017. jan. 5. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!