Ha az ember párt talál, akkor jobban szarik a környezetére?
Figyelt kérdés
Tapasztalom magam körül, hogy amint párja lesz valakinek, rögtön szarik a világra. De most nem arról beszélek, hogy kevesebb időt tölt a barátaival, hanem arról, hogy lecsökkennek a szociális képességei, tesz magasból a társadalmi felelősségvállalásra, és unott fapofával jár az utcákon.2022. jan. 5. 23:52
1/31 kerekesbelaocsibacsi válasza:
Ez így van, nem hajt úgy szerintem mert már van valakije. Kevesebb új kontaktot teremt
2/31 A kérdező kommentje:
Egy ismerősömnek nemrég lett párja. Írtam neki facebookon szórakozásból valami nagy hülyeséget. Egy éve még simán lereagálta volna valami más hülyeséggel. Most pedig annyi volt a válasza, hogy "te beteg vagy".
2022. jan. 6. 00:01
3/31 kerekesbelaocsibacsi válasza:
Elkényelmesedett, vagy lehet átvette a párja stílusát
4/31 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok nem párt találni, nehogy aztán belőlem is egy ilyen elknyelmesedett senkiházi váljon.
2022. jan. 6. 00:06
5/31 anonim válasza:
Azt mondják, "megkomolyodnak" az emberek, de tényleg inkább csak uncsik lesznek...
6/31 anonim válasza:
Amikor az ember párt talál, rájön, hogy neki egyáltalán nem az számít, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, hanem az, hogy boldog legyen. Magam is tartok tőle, hogy feladnám az álmaimat, ha párt találnék. (Persze ez engem akkor egyáltalán nem fog zavarni, de jelenleg nem akarok odáig süllyedni.)
7/31 kerekesbelaocsibacsi válasza:
Ohhh azért ennyire ne félj tőle. Ha a kapcsolatban nem túlságos erős jellemű a másik fél és nem próbálja a saját képére formálni a párját, akkor ugyan olyan marad az ember. És ez azért elég ritka, hogy valaki 180 fokot forduljon. A kapcsolatban az a jó, ha találsz egy ugyan olyan “hülyét” mint te és tudjátok egymást is szivatni/szórakoztatni a faszsagokkal.
8/31 A kérdező kommentje:
Az "elkényelmesedett" részre írtam, nem pedig az "átvette a párja stílusát" részre írtam azt, amit írtam.
2022. jan. 6. 00:16
9/31 anonim válasza:
7: igen, de már csak egymást, otthon, és ennyi...
10/31 anonim válasza:
Ha szerinted valaki ettől senkiházi lesz mert megkomolyodik és párra talál, hát akkor lehet nem is náluk van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!