Harmadéves környezetmérnök hol talál szakmai gyak. II. -ből gyakorlati helyet?
Azért szakmai gyakorlati helyet még könnyű keresni.
Bár nem tudom, mit jelent a szakmai gyak II, nálunk a nyári hat hét a kötelező, emellett/ezen felül lehet menni kooperációs képzésre.
Én a kicsi környezetvédelmi analitikai cégeknél érdeklődtem, egy-két email után már írta is vissza az egyik, hogy mehetek.
Ingyenmunkára még könnyű menni (merthogy pénzt nem kaptam és a csoporttársaim nagy része nem). Általában normálisak is az emberekkel és ha tanulni akarsz, támogatják, tehát tényleg bevonnak.
Merre keresel?
Én Budapesten kerestem környezetvédelmi analitikai, zajméréseket, levegőtisztaság-védelmi méréseket vállaló cégeket. Már 7 levél után jött pozitív válasz, de addig írtam, míg lett kettő visszajelzés, hogy később eldöntsem és választani tudjak.
A vidéken lakó csoporttársaim helyi önkormányzatoknál, önkormányzatok tulajdonában levő pl. hulladékgazdálkodással foglalkozó helyeken, a település közelében levő üzemekben voltak.
Még időben is vagy.
Én - meg még páran - túlspiláztuk és már januárban írtuk az email-eket. De szerintem március, ápr. eleje is jó még.
Amúgy fordulj bizalommal a tanáraidhoz is! Biztos akad, akinek van sok ismeretsége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!