Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Harmadéves környezetmérnök...

Harmadéves környezetmérnök hol talál szakmai gyak. II. -ből gyakorlati helyet?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani az országban pár helyet,mert elég tanácstalan vagyok.

2015. márc. 24. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Százat is, ha megmondod, hogy mi érdekel... a környezetmérnöki annyira tág szakma, hogy gyakorlatilag minden szektor (állami, önkormányzati, közművek, start-up, KKV, multik, kutatás, civil szféra, stb) számos területén (szoftos mérnöki vagy gazdasági, adminisztratív ezeken belül minőségmenedzsment, pályázatírás, policy, stb fél óráig sorolhatnám) el tud helyezkedni. Ezek után egy ilyen kérdés harmadévesen elég fogalmatlan és amatőr. Pontosíts. Ha gondolod keress meg privátban.
2015. márc. 25. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért szakmai gyakorlati helyet még könnyű keresni.

Bár nem tudom, mit jelent a szakmai gyak II, nálunk a nyári hat hét a kötelező, emellett/ezen felül lehet menni kooperációs képzésre.

Én a kicsi környezetvédelmi analitikai cégeknél érdeklődtem, egy-két email után már írta is vissza az egyik, hogy mehetek.

Ingyenmunkára még könnyű menni (merthogy pénzt nem kaptam és a csoporttársaim nagy része nem). Általában normálisak is az emberekkel és ha tanulni akarsz, támogatják, tehát tényleg bevonnak.

2015. márc. 25. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nálunk 2 nyári gyakorlat van: 3 hét környezeti nevelés/természetvédelem témában+5 hét környezettechnológia témában.Előbbit teljesítettem előző nyáron,utóbbira keresek megoldást.Ami érdekel: elsősorban hulladékgazdálkodás,analitika.
2015. márc. 26. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudtok konkrét helyeket?Sajnos eddig egyik hely sem válaszolt a felkeresésemre.
2015. márc. 29. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Merre keresel?

Én Budapesten kerestem környezetvédelmi analitikai, zajméréseket, levegőtisztaság-védelmi méréseket vállaló cégeket. Már 7 levél után jött pozitív válasz, de addig írtam, míg lett kettő visszajelzés, hogy később eldöntsem és választani tudjak.

A vidéken lakó csoporttársaim helyi önkormányzatoknál, önkormányzatok tulajdonában levő pl. hulladékgazdálkodással foglalkozó helyeken, a település közelében levő üzemekben voltak.

Még időben is vagy.

Én - meg még páran - túlspiláztuk és már januárban írtuk az email-eket. De szerintem március, ápr. eleje is jó még.

Amúgy fordulj bizalommal a tanáraidhoz is! Biztos akad, akinek van sok ismeretsége!

2015. márc. 29. 13:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Tatabánya vagy Baja környéke lenne jó nekem.Idegölő,hogy senki nem ír vissza.Ha hívom őket,azt mondják,írjak pár sort emailbe,mit szeretnék...hát jó taktika.
2015. ápr. 2. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha Baja akkor.. van ötletem
2015. ápr. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!