Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki le tudna irni milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki le tudna irni milyen egy bántalmazó narcisztikus ferfivel párkapcsolatban élni? Azt hiszem én is ebben vagyok

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 14:53
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Sajnos nem
2023. nov. 8. 15:37
 32/36 Creepy Me ***** válasza:
Igen, ez egy nárcisztikus férfi álltak uralt ragadozó kapcsolat egyértelműen
2023. nov. 9. 03:32
 33/36 anonim válasza:
Idén jutottál valamire?
máj. 1. 08:06
 34/36 Sosetom ***** válasza:
Fél év telt el, kérlek mond, hogy volt elég erőd befejezni ezt a kapcsolatot saját boldogságod érdekében. Nem tartozol neki (se másnak) semmivel.
máj. 8. 12:53
 35/36 A kérdező kommentje:
Nem
máj. 8. 18:23
 36/36 anonim válasza:

Drága kérdező ez szomorú!

Nem éltem ilyen kapcsolatban, de átérzem a dolgot és értem ezt a működési elvet.

Volt egy két ember aki ezt csinálta, (gyermekkoromban mindig evvel hitegetett néhány felnőtt hogy jobb lesz). Aztán nem lett jobb. Én meg már nem hittem nekik.

Valahogy megtanultam hogy az ilyen embereket nem szabad a közelembe engedni. Szóval hála istennek nem éltem ilyen a kapcsolatba.

Amíg teheted menekülj!

máj. 19. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!