Nárcisztikus volnék?
(elején leszögezem hogy nő vagyok)
Párommal több mint egy éve együtt vagyunk, nagy a szerelem, teljesen elszakíthatatlanok vagyunk egymástól. De kicsit úgy érzem, hogy a kapcsolatunk az én értékrendjeimről szól. Sokat vitatkozunk, de okosan megbeszéljük, viszont úgy érzem, hogy sokat szenved miattam, vitákban valahogy mindig nyertesen jövök ki. Nem szeretném őt bántani, szörnyen rosszul érzem magam emiatt. Hamar ideges vagyok, szoktam fejéhez vágni dolgokat, főleg azokat amiket a múltban csinált, mert ezekkel könnyű dobálózni. (Egy eltitkolt megcsalásról van szó, ezt rettentő nehezen dolgoztam fel és az önértékelésem nagyon megingott egy ideig, de már minden rendben van) Nagyon nincs kibékülve magával, rendesen elítéli magát azok miatt amiket tett. Hogy tudnék változtatni a viselkedésemen? Most nem a pszichológusra vagyok kíváncsi, hanem hasonló személyiségű emberek akik ezt felismerték, hogyan tudtak változtatni?
"Hamar ideges vagyok, szoktam fejéhez vágni dolgokat, főleg azokat amiket a múltban csinált, mert ezekkel könnyű dobálózni"
"önértékelésem nagyon megingott egy ideig, de már minden rendben van"
Ha neked ez rendben van, nem fogsz változni, hisz rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!