Egy nárcisztikus ember képes az önerőbeli változásra?
(jobb irányba természetesen)
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú történet, de egyik barátnőm miatt kérdezem, mert nem tudom eldönteni, hogy megadjam-e neki a sokadik esélyt.. Most úgy tűnik, mintha tényleg változna és jobb ember lenne.
Szerintetek képesek pozitívan változni?
Van ilyen téren tapasztalatotok, amit megosztanátok?
Pont azért csinálja, hogy ezzel vissza édesgessen, maga mellé aztán minden folytatódik ugyanúgy
Bár ennyi idősen, nem tudom biztosra, hogy lehet e nárcisztikusnak bélyegezni valakit 😅
Egy korosztály vagytok gondolom
2020. aug. 3. 23:30
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Ahhoz ki kéne tudniuk bújni a bőrükből, de nem fog menni nekik, mert a pénz az istenük. És ha a csillagokat lehozod tálcán nekik akkor is elárulnak téged pénzért.A talmi dolgok náluk mindennél előrébb valóak.Az embereknél végkép. És ha bajba kerülsz-sehol nem lesznek. Szóval én azt mondom, hogy ne. Árulókból sosem válnak bárányok. Csak kivénhedt farkasok-báránybőrbe amikor bajba kerülnek. De a fogaikat akkor is kimélyesztik, ha egy Ft-al többed van, mint nekik.
2020. aug. 3. 23:31
3/13 anonim válasza:
Adj még egy esélyt neki aztán ha nem jön össze akkor mostmár tudod hogy te megadtad neki a sokadikat is de nem jött be, így aztán meg sem fogod bánni a dolgokat.
2020. aug. 3. 23:39
4/13 anonim válasza:
3 Ne hallgass a 3-asra. Nagyon megfogod fizetni az árat.
2020. aug. 3. 23:42
5/13 anonim válasza:
Nem hiszem. adtál neki 2. Esélyt, igy semmi értelme...
2020. aug. 3. 23:49
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat! Elgondolkodtatóak voltak és inkább magamat kéne előtérbe helyezni, és nem adni neki újabb esélyt arra, hogy megint belém rúgjon.
Köszönöm még egyszer!
2020. aug. 4. 00:02
7/13 anonim válasza:
Nekem az anyám nárcisz, és tudod én is elkövettem ezt a hibát. Kegyetlenül utálom magam emiatt. Légyszíves ne tedd. Kegyetlen rossz érzés ez.
2020. aug. 4. 00:16
8/13 anonim válasza:
Egy nárcisztikusnak nincs is betegségtudata, szerintük mindenki más a hülye.
A barátnõd ideig-óráig lehet hogy moderálja magát, ha el akar érni valamit, de tartós változásra ne számíts.
2020. aug. 4. 09:54
9/13 anonim válasza:
Ha 19 év körüli, mint te, akkor csak színjátékos...talán 30 éves kora után változhat.
2020. aug. 4. 12:11
10/13 anonim válasza:
Így van. Egy nárcisztikus nem tud arról, hogy neki komoly problémái vannak. Mindig mást hibáztat, mindig mindenki hülye, csak ő nem. Nem lehet meggyőzni. Szerintem csak segítséggel tudná leküzdeni ezt a problémáját és akkor is nagyon nehezen. Az ilyen embereket jó minél nagyobb ívben elkerülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!