Egy nárcisztikus ember képes az önerőbeli változásra? (jobb irányba természetesen)
Figyelt kérdés
Nagyon hosszú történet, de egyik barátnőm miatt kérdezem, mert nem tudom eldönteni, hogy megadjam-e neki a sokadik esélyt.. Most úgy tűnik, mintha tényleg változna és jobb ember lenne.
Szerintetek képesek pozitívan változni?
Van ilyen téren tapasztalatotok, amit megosztanátok?
Köszönöm a segítséget!
19/L
2020. aug. 3. 23:24
11/13 anonim válasza:
Látom, szeretnéd még magad mellett tartani. Én úgy szemlélem, hogy -ha érzed magadban az olyan erőt, amit akkor is képes vagy odaadni, ha az egész a visszájára fordul - akkor adj neki esélyt.
12/13 anonim válasza:
Figyelj, nekem anyukám nárcisztikus. A legfélelmetesebb értelemben. Lelki roncs vagyok miatta. De neki fogalma nincs arról, hogy milyen. A nárcisztikusak nem tudják magukról általában.
Ha a barátnőd legalább beismeri, hogy nárcisztikus, az jó jel. De nyilván nem ismerlek titeket. Ezt neked kell érezned.
13/13 anonim válasza:
Olyan is van sokszor H úgy tesz hogy belátja a hibáit. Tehát valahol tudja hogy gonosz. Nem igaz szerintem hogy nem tudják. Ezt csak mi szeretnénk hinni, mert nem tudjuk elfogadni, hogy valaki ennyire mértéktelenül rosszindulatú, kegyetlen, nanipulatív lehet. Csak arra vár hogy menj vissza és két hét múlva megint a véredet fogja szívni. Ha nem tudná különbséget tenni jó és rossz között akkor nem tudná magát jónak tettetni amikor éppen arra van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!