Lehet, hogy nárcisztikus vagyok?
Szerintem nincs itt nárcizmus (ennyiből persze ezt nem tudhatjuk).
Kicsit talán túl komolyan vetted a dolgot. Azt gondolom, vannak ilyen "érdekkapcsolatok", és ezekkel nincs is semmi gond, én a magam részéről hagynám, hogy azt csináljon, amit akar. Velem is volt már ilyen, mindkét oldalról, igazából én ezt úgy tekintem, hogy egy ideig egy másik emberrel egy úton haladtunk, aztán ő arra, én meg erre.
Az valóban nem volt okos dolog, hogy fenyegetőztél (és azt is érdemes átgondolod, hogy stressz alatt miért fordul elő ez gyakrabban, és hogy mennyire vagy labilis ezen a téren), de ha bocsánatot kértél, akkor igazából ez a dolog le is van rendezve (neki pedig szíve joga, hogy ezután ne keressen, nem kell feltétlenül haragtartónak lennie ehhez).
Köszönöm a válaszokat. Igen, van mit tanulnom nekem is. Sajnos elég rosszul kezelem az ilyen élethelyzeteket, de a jövőben megpróbálok odafigyelni a jelekre, hogy megelőzzem a konfliktusok kialakulását és hogy lehetőleg indulatoktól mentesen tudjam kezelni a problémákat.
Az érintett személlyel ezt a dolgot azért nem fogom tudni megbeszélni, mert elég viharosan váltunk el és minden megbeszélési kísérletemet elhárította eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!