Lehet, hogy nárcisztikus vagyok?
Amúgy csak megjegyzem, hogy a nárcik egyik fegyvere az, hogy másokat vádol azzal, amit ő maga tesz (no, meg a mártírkodás) :-)
Nem olyan egyszerű ez.
Hm. Tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar. Nem ismerjük a másik oldalt. Tehát benne van a pakliban az is, hogy valótlant állítasz.
Nem azt mondom, hogy így van, de megeshet.
"Nem szeretem, ha kétségbe vonják a szavaimat olyan emberek, akik nem is ismernek."
Persze. Csak mivel nem ismerlek, bármi lehet. Ezzel nincs semmi gond. Személyes támadásnak vettél egy olyan megjegyzést, amit egyszerűen egy megjegyzésnek szántam. Te találhatod sértőnek, de attól még nem feltétlenül szántam annak. Ezzel az erővel én kikérhetném magamnak, hogy te azt gondolod, sértésnek vagy kijelentésnek szántam, amit írtam.
(Amúgy tudom, mit beszélek, volt részem abban, hogy xy mondjuk gátlástalanul nyomult a munkahelyemen, felfelé nyalt, lefelé kíméletlenül taposott, és én ezt megjegyeztem, mire megvádolt azzal, amit ő művelt. Mondanom sem kell, én csak néztem, hogy mi van.)
Nem bántottál meg.
Mindegy, szerintem hagyjuk.
Nincs harag. Nincs miért.
Ez az eset, a szohasznalat, az a vad, hogy megvaltoztal es mar nem lehet benned bizni, rettentoen ismeros. Nagyon-nagyon hasonlit a koztem es a kollegam kozott tortentekre. Ha nem ugy ugraltam, ahogy o futyult, nem tiszteltem elegge, megvaltoztam, mar nem bizik bennem. Alig tudtunk osszehozni kozos programot, az utolso pillanatban az esetek 90%-aban lemondta... Erzelmi zsarolas minden mennyisegben, a konfliktusokat nem lehetett megbeszelni. Amikor ugy gondolta, hogy valamiben tudok segiteni, megkeresett. Es en voltam mindenert a hibas. De tenyleg mindenert.
Na, o a narcisztikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!