Nárcisztikus testbeszéd?
Figyelt kérdés
Aki tudja miről beszélek, az valaszolna?
Amikor neked háttal állva sunyi, összehuzott szemmel hatrafordulva rád néz, mit jelent?
Rahibaztam a mondandommmal, vagy pont hogy mellélőttem.
Kérem csak az válaszoljon aki tudja mire gondolok,és ilyen ember mellett élt, vagy jelenleg is él.
2020. aug. 15. 18:18
1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és nem az ideges nezesere gondolok, hanem amikor az arcomba nevet.
2020. aug. 15. 18:19
3/9 A kérdező kommentje:
De mi?
Rahibaztam,és azért nevét rajtam, vagy pedig pont hogy nem,és felregonodolom.
2020. aug. 15. 18:29
4/9 anonim válasza:
A nárcisztikus ember elméjét soha, te sem, én sem fogjuk tudni megfejteni. Ezért kell elhagyni őket. Komoly pszichiátriai kórkép!
5/9 anonim válasza:
Simán megfejthető, pont azért, mert nem úgy viselkedik, mint egy érző ember. Csak figyelni kell és hamar lebukik.
6/9 anonim válasza:
Az exem arcán, akkor láttam sunyi mosolyt szűk szemekkel, mikor érezte, hogy hatalma van felettem. Mintha azt mondta volna okosabb vagyok nálad, mit erőlködsz legyőzhetetlen vagyok te kis hülye.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez az alapnezesuk.
Sunyi mindegyik.
De ez a fajta "új" volt nekem.
2020. aug. 23. 17:54
8/9 anonim válasza:
Az igazi ördögi arc! Ritkán láttam én is ezt az arcát..a kapcsolatunk vége felé, már szétgyötört és folyamatosan szenvedtem teljesen leamortizált...és akkor láttam meg ezt az arcát, hogy élvezi, hogy kínozhat!
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezek ilyenek.
Mint egy zombi.
2020. aug. 23. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!