Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki le tudna irni milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki le tudna irni milyen egy bántalmazó narcisztikus ferfivel párkapcsolatban élni? Azt hiszem én is ebben vagyok

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 14:53
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Kress rá Youtubeon: Bánki György Nárcizmus, és elég sokat hallhatsz róla egy szaktekintélytől :) A könyve is nagyon jó!
2022. okt. 3. 15:09
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Miket tapasztalsz, amik alapján ezt gondolod?
2022. okt. 3. 15:18
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Mindig fikáz, elveszi az önbizalmadat, mások előtt viszont megjátssza magát és emiatt téged néznek hisztisnek, hülyének.
2022. okt. 3. 15:32
 4/36 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudna még irni valamit?
2022. okt. 3. 19:02
 5/36 anonim válasza:
100%
A youtube-on rengeteg csatorna foglalkozik ezzel, pl Nárcisztikus mozaikok nagy jó a témában. Hallgass meg minél többet, de a leírtak alapján gyanús, hogy jól gondolod a helyzetet. Szerintem ne a párod előtt hallgasd ezeket, oldd meg úgy, hogy ne tudjon róla. Egyébként az előzőleg ajánlott Bánki György is nagyszerű, neki is vannak fent a YT-on videói a témában.
2022. okt. 4. 06:47
 6/36 A kérdező kommentje:
Hát teljesen leszar, semmibe vesz . Erzelmi hullamvasuton tart.
2022. okt. 4. 17:55
 7/36 A kérdező kommentje:

Csak ő a lényeg. Én egy hatalmas senki vagyok. Az én vágyaim, érzéseim nem számítanak.

Az a lényeg amit ő akar, az, hogy neki jó legyen.

2022. okt. 4. 17:56
 8/36 A kérdező kommentje:

Ő a tökéletes én meg a senki. Mindent elvar tőlem a semmiert cserébe.

Szexet megvonja tőlem. Nem ad semmit. De azt elvarja, hogy én kielegitsem, mert az lényeges.

2022. okt. 4. 17:57
 9/36 A kérdező kommentje:

Egyik percben kedves aranyos a masikban leszar, semmibe vesz mintha a világon se lennék.

Elvarja h en normális legyek miközben ő igy banik velem

2022. okt. 4. 18:00
 10/36 A kérdező kommentje:
Elvarja h azonnal neki minden járjon de nekem heteket kell könyörögni a szex miatt miközben a könyörgésbe tönkre megyek
2022. okt. 4. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!