Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki le tudna irni milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki le tudna irni milyen egy bántalmazó narcisztikus ferfivel párkapcsolatban élni? Azt hiszem én is ebben vagyok

Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 14:53
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
100%
Miért nem hagyod el?
2022. okt. 5. 18:33
 12/36 anonim ***** válasza:
79%

Nagy a világ.

Kifele vele.

Ennél csak jobbat találsz.

2022. okt. 5. 20:15
 13/36 anonim ***** válasza:
75%
Dobd ki a srácot. Még van néhány milliárd belőlük ;)
2022. okt. 5. 21:39
 14/36 anonim válasza:
10%
Az a baj, hogy élvezi ezt a kapcsolatot. Esze ágában sincs kilépni. Mondhatni imádja ezt a pasit.
2022. okt. 5. 21:45
 15/36 anonim ***** válasza:
69%

Amiket leírsz elég tipikusak. Meg kéne szabadulnod tőle mihamarabb! Legjobb úgy lenne, ha nem tudna elérni a szakítás után, tehát elköltözni, és új telefonszám.

Egy sógornőm elég nehezen szabadult meg a nárci férjétől. Az is ezt csinálta, hogy a lánynak semmihez sem volt joga, este tíz után nem jöhetett haza, mert akkor már a férj alszik, és bennhagyta a kulcsot a zárban belülről. Van egy blog, ahol írnak az ilyenekről. Gázlángozás egy kulcsszó.

2022. okt. 6. 17:29
 16/36 anonim válasza:
100%
Szia. Én ilyenbe éltem. A nő külsőre meg persze mások előtt tökéletes viselkedés.. Kettesben... 1,5 év alatt teljesen tönkre tett engem. A vicc az hogy észre sem vettem.Volt benne valami ami úgy hatott rám mint a kábítószer. Aztán most 6 hónapja hogy nincs, végre újra önmagam vagyok. Szabadulj meg tőle. Ugyanezeket csinálta velem is. Menekülj. Vissza se nézz.
2022. okt. 9. 05:07
 17/36 anonim válasza:
100%

A vejünk szinte pontosan ezt csinálja a lányukkal. Vele nem lehet beszélni, mert azt hiszi, hogy a férjét támadjuk. Nem is érti (vagy nem vallja be magának sem) hogy mi a bajunk...

Mit lehetne tenni..?

2022. okt. 10. 12:09
 18/36 Sosetom ***** válasza:
100%

Módszeresen maga köré láncol ezzel a folyamatos huzavonával.

Ezzel abban a hitben tart, hogy majd jobba fogod érezni magad mellette, de sosem fogod.

Ne félj dobbantani, rengeteg normális pasi van, aki alig várja, hogy találkozzon egy normális nővel.

2022. okt. 11. 10:10
 19/36 anonim válasza:
100%
Nálunk az állandó leértékelés megy. Pár napig tartja magát aztán kezdődik a műsor amint nem úgy kérdezek valamit vagy nem egy a véleményem vele
2022. nov. 3. 11:23
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen írásokat olvasva mindig elszomorodok, hogy az ilyen gyökér férfiaknak is van barátnőjük nekem meg nincs. Kérdező, a te helyzeted is elszomorító.
2022. nov. 24. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!