Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnál bocsátani egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnál bocsátani egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem, A barátnőm már 2x is bevallotta hogy egy lány barátnőjével kipróbálná a csókot ha ő is benne lenne.. a barátnőm ezt nem megcsalésként fogta fel, de én természetesen igen.. és szakítottam vele.

Sajnos biszexuális..

2022. szept. 7. 02:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is, helyesen: * meg tudnál bocsátani (és nem "megtudnál").

Másodszor: mit kellene megbocsátani, amikor nem történt semmi?

A csaj biszex, azaz képtelen a monogámiára, ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem.

Bár ennyi idősen annyira mindegy, lesz még 500 csajod mire végleg megállapodsz.

(By the way: ez a Mia Khalifa mitől olyan nagy szám? Ijesztően csúnya szegény.)

2022. szept. 7. 13:24
 12/17 A kérdező kommentje:

De úgy csinálta volna vele, miközben én a párja vagyok... Lehet hogy el sem mondta volna nekem ha megcsalt volna engemet a barátnőjével..

Visszakaphatom a lányt..szeretem, de ezt nem tudom megbocsátani neki hogy megcsalt volna engem :( nem tudom elfelejteni, bánt engem rosszul esik

2022. szept. 7. 13:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint meg tudnék, de ha ez neked nem fér bele, akkor ne bocsáss meg neki.
2022. szept. 7. 13:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Én sosem csinálnék vele ilyet. Ő nagyon féltékeny.. de én meg ne legyek az ha ő valaki mással csókolózna aki nem én vagyok? És még be is vallotta. De örülök hogy ki tudtam szedni belőle, hajlamos a megcsalásra lányokkal.

Köszönöm a válaszokat, a kérdést azért írtam ki, hogy hátha változik a véleményem..

2022. szept. 7. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Kipróbálnék velük egy hármast, aztán finoman szakítanék vele.

Heteroszexuálisként nem létesítenék komoly kapcsolatot biszexuális lánnyal, mert vannak olyan vágyai, amiket soha nem fogok tudnék neki megadni.

2022. szept. 7. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy valaki biszexuális, azt ne sajnáljuk már. :-) Az, hogy valaki hűséges-e, nem orientáció kérdése. Én is biszex vagyok, szeretek sz*pni, de mióta barátnőm van, nem éreztem rá késztetést, hogy azt tegyem. Ő teljesen kielégít, ha meg mégis más gondolataim támadnának, kimegyek a wc-re, és kiverem. Nem fogom a barátnőmet megcsalni. Még ha ő mondaná, hogy nyugodtan menjek el pasival, akkor is rossz érzésem lenne. Ha pedig nem szeretné, akkor evidens, hogy nem teszem meg. Ha meg valakinek ez fontosabb a szerelménél (?) is, akkor az azért nem volt olyan nagyon mély, érzelmeken alapuló kapcsolat.
2022. szept. 7. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Tuti biszexuális a lány? Csak mert sok csaj smárolt már legjobb barátnővel, de kapcsolatot nem tudnának lánnyal elképzelni, azaz nem biszexek.
2022. szept. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!