Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnál bocsátani egy ilyen lánynak?
Én kérdeztem, A barátnőm már 2x is bevallotta hogy egy lány barátnőjével kipróbálná a csókot ha ő is benne lenne.. a barátnőm ezt nem megcsalésként fogta fel, de én természetesen igen.. és szakítottam vele.
Sajnos biszexuális..
Először is, helyesen: * meg tudnál bocsátani (és nem "megtudnál").
Másodszor: mit kellene megbocsátani, amikor nem történt semmi?
A csaj biszex, azaz képtelen a monogámiára, ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem.
Bár ennyi idősen annyira mindegy, lesz még 500 csajod mire végleg megállapodsz.
(By the way: ez a Mia Khalifa mitől olyan nagy szám? Ijesztően csúnya szegény.)
De úgy csinálta volna vele, miközben én a párja vagyok... Lehet hogy el sem mondta volna nekem ha megcsalt volna engemet a barátnőjével..
Visszakaphatom a lányt..szeretem, de ezt nem tudom megbocsátani neki hogy megcsalt volna engem :( nem tudom elfelejteni, bánt engem rosszul esik
Én sosem csinálnék vele ilyet. Ő nagyon féltékeny.. de én meg ne legyek az ha ő valaki mással csókolózna aki nem én vagyok? És még be is vallotta. De örülök hogy ki tudtam szedni belőle, hajlamos a megcsalásra lányokkal.
Köszönöm a válaszokat, a kérdést azért írtam ki, hogy hátha változik a véleményem..
Kipróbálnék velük egy hármast, aztán finoman szakítanék vele.
Heteroszexuálisként nem létesítenék komoly kapcsolatot biszexuális lánnyal, mert vannak olyan vágyai, amiket soha nem fogok tudnék neki megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!