Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnál bocsátani egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudnál bocsátani egy ilyen lánynak?

Figyelt kérdés

Én kérdeztem, A barátnőm már 2x is bevallotta hogy egy lány barátnőjével kipróbálná a csókot ha ő is benne lenne.. a barátnőm ezt nem megcsalésként fogta fel, de én természetesen igen.. és szakítottam vele.

Sajnos biszexuális..

2022. szept. 7. 02:21
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És amikor erről akarok vele beszélni mindig megsértődik és nem akar beszélni velem..
2022. szept. 7. 03:31
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

Ha már szakítottál vele, nincs közöd hozzá. Annyit mondanék neki, hogy forduljon pszichológushoz. Sajnálatos, hogy bedől a divatnak. Tönkre fogja tenni az életét.

Te meg tedd túl magad rajta. Sok-sok értelmes, csinos, egészséges kislány van.

Ő nem az.

2022. szept. 7. 05:53
 3/17 anonim ***** válasza:
99%
Ha már szakítottatok, akkoe nincs értelme foglalkoznod vele. Hagyjad, hadd legyen azzal akivel akar. Az is lehet, hogy csak rájött egy érzés, hogy "hé mi van ha bi vagyok, jó lenne kipróbálni", de lehet,hogy valóban az, de ez nem betegség, ettől még lehet egészséges. A leírásodból ítélve elég gyerekesen viselkedik. Én nem tudom hova tenni ezt a "szívesen megcsókolnám a barátnőm, de ne sértődj meg, mert ez nem megcsalás". És akkor még ő van megsértődve. Hagyd békén, nem érdemes foglalkoznod vele, majd egyszer úgyis rájön mit akar.
2022. szept. 7. 06:20
 4/17 A kérdező kommentje:
De most is szeret engem.. És én is szeretem őt de ezt nem tudom negbocsátani neki..
2022. szept. 7. 07:35
 5/17 anonim ***** válasza:
46%
Azért szakítottál, mert kipróbálná? Tehát konkrétan nem tette meg?
2022. szept. 7. 08:45
 6/17 anonim ***** válasza:
43%

"Sajnos biszexuális.."

Hát ilyen felfogású emberrel, mint te jó is, hogy nincs már együtt a csaj :D Nem azzal van baj, hogy bi, hanem, hogy a csókot nem megcsalásként fogja fel te nyomorék :)

2022. szept. 7. 09:02
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Én mondtam volna neki hogy vegyük be hármasba. Vagy valami. Sose értettem azokat akik ilyenen kiakadnak, engem nem zavarna ha a nőm más nőkkel smacizna. 20/F
2022. szept. 7. 10:21
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

Alapvetően az, hogy biszexuális az már az ismerkedéskor kiderült gondolom.

Te pasi vagy, nincs puncid. Míg egy nőnek van. Ha te lennél a hiperszuper pasi akkor se lenne puncid. Így az ilyesfajta vágyait ha akarnád se tudnád kielégíteni. Ő meg tud uralkodni magán. Az, hogy a te kis egódat bántja az, hogyha Te nem lennél neki és a barátnője benne lenne 1-2 dologban az a Te problémád, nem az övé.

Meg persze ne tegyünk úgy, mintha te alkalmanként nem gondolnál másra. Nem kell pasinak lennie, elég egy Emma Watson vagy egy Mia Khalifa. Te is gondolsz rá, akkor ez miért nem zavar?

2022. szept. 7. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
66%

Engem nem zavarna ha az asszony csajjal szórakozna :D csak néha vonjanak be engem is 🤫

Bro, ezt nagyon elcseszted... Volt egy csajod aki nem undorodott a saját nemétől, ebből még te is kijöhettél volna nagyon jól...

2022. szept. 7. 12:11
 10/17 NTBS ***** válasza:
76%
Igen.
2022. szept. 7. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!