Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudnál bocsátani egy ilyen lánynak?
Én kérdeztem, A barátnőm már 2x is bevallotta hogy egy lány barátnőjével kipróbálná a csókot ha ő is benne lenne.. a barátnőm ezt nem megcsalésként fogta fel, de én természetesen igen.. és szakítottam vele.
Sajnos biszexuális..
Ha már szakítottál vele, nincs közöd hozzá. Annyit mondanék neki, hogy forduljon pszichológushoz. Sajnálatos, hogy bedől a divatnak. Tönkre fogja tenni az életét.
Te meg tedd túl magad rajta. Sok-sok értelmes, csinos, egészséges kislány van.
Ő nem az.
"Sajnos biszexuális.."
Hát ilyen felfogású emberrel, mint te jó is, hogy nincs már együtt a csaj :D Nem azzal van baj, hogy bi, hanem, hogy a csókot nem megcsalásként fogja fel te nyomorék :)
Alapvetően az, hogy biszexuális az már az ismerkedéskor kiderült gondolom.
Te pasi vagy, nincs puncid. Míg egy nőnek van. Ha te lennél a hiperszuper pasi akkor se lenne puncid. Így az ilyesfajta vágyait ha akarnád se tudnád kielégíteni. Ő meg tud uralkodni magán. Az, hogy a te kis egódat bántja az, hogyha Te nem lennél neki és a barátnője benne lenne 1-2 dologban az a Te problémád, nem az övé.
Meg persze ne tegyünk úgy, mintha te alkalmanként nem gondolnál másra. Nem kell pasinak lennie, elég egy Emma Watson vagy egy Mia Khalifa. Te is gondolsz rá, akkor ez miért nem zavar?
Engem nem zavarna ha az asszony csajjal szórakozna :D csak néha vonjanak be engem is 🤫
Bro, ezt nagyon elcseszted... Volt egy csajod aki nem undorodott a saját nemétől, ebből még te is kijöhettél volna nagyon jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!