Megtudnátok bocsátani a párotoknak ha megcsalna? Vagy inkább egyedül felnevelnétek a babátokat?
Az függ a körülményektől. Ha úgy csalna meg, hogy én egyébként minden tőlem telhetőt megteszek a házasságunkért, erre egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben megcsal akkor mehet amerre lát.
Ha úgy csalna meg, hogy én híztam 30 kg-t, tiszta igénytelen vagyok, nem adok magamra semmilyen téren, nem kommunikálok vele, folyton veszekszem, szex nincs és még sorolhatnám, akkor először magamba néznék, hogy őszintén, élhető társ vagyok? Ha erre a saját válaszom nem, akkor megpróbálnám helyrehozni a kapcsolatot amennyiben persze a férfin látom a megbánást és a hajlandóságot.
Nyilván ha azért vagyok ilyen lepukkant mert a párom egy kandisznó aki egész álló nap fetreng a kanapén és sörözik meg ugráltat ráadásul még ennek tetejében meg is csal akkor kapnék az alkalmon és végre kidobnám (megcsalás nélkül is). A variációkat pedig sorolhatnám a végtelenségig, ez nem fekete-fehér kérdés azért.
Szakítanék, és egyedül nevelném a gyerekeket.
Ismerem magamat, és tudom, hogy többet nem tudnék ugyanúgy ránézni, folyton ez járna a fejemben és nem tudnék megbízni benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!