Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek gáz ha csak azért voltam koncerteken, hogy kalandozzak??
Figyelt kérdés
16F vagyok, egyszerűen imádják a csajok az öltözködésem, astílusom és ezt kihasználtam/kihasználom.
Szerintetek ez baj, korombeli fiúk\lányok koncerteken, fesztiválokon ti is ezt csináljátok??? Csak az alkalmira mentek??
Legutóbb még a zene se érdekelt, csak azt figyeltem kivel lehetne mókázni!
2022. aug. 23. 23:00
22/26 anonim válasza:
fogadni mernék hogy igazából még szűz a kérdező
23/26 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok most válok és kb ugyanezt csinálom csak nem koncerten, hanem társkeresőn. Tehát ennyi. Ha élni akarsz, akkor élj!!!
24/26 anonim válasza:
#22 Eléggé ez látszik az írásán.
26/26 Zizizabalo válasza:
Jó néhányan bekapták a troll dumáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!