Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek gáz ha csak azért voltam koncerteken, hogy kalandozzak??
16F vagyok, egyszerűen imádják a csajok az öltözködésem, astílusom és ezt kihasználtam/kihasználom.
Szerintetek ez baj, korombeli fiúk\lányok koncerteken, fesztiválokon ti is ezt csináljátok??? Csak az alkalmira mentek??
Legutóbb még a zene se érdekelt, csak azt figyeltem kivel lehetne mókázni!
#11-es belőled az irigység beszél, mert semmi sikered nincsen még részeg lányokkal se, max annyi hogy rád hánynak!
Egyébként a kérdésemre nem válaszoltál! Nem, nem Optiz Barbi koncertekről van szó. Legutóbb fesztiválon voltam, a Szigeten. Előtte az Ötkert, az előtt a Campuson!
Opitz*
nem ismerem a csajt :(
Mint szintén 16 éves, gáz. Persze ha ez kell neked csináljad. Annyi biztos hogy közeledbe se mennék. XD
Koncertekre általában az emberek a zene miatt mennek. Egyszer úgyis kiégsz, utána meg nem kellesz majd senkinek, főleg ha meghallják ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!