Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én szo szerint nem értem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szo szerint nem értem hogy ez miert van, szerintettek?

Figyelt kérdés
Tetszett egy fiú, aki sokkal idősebb tolem, es olyan dolgokat csinál, hogy inkább le se írom. Szuleimmel nagyon jóba van meg minden de Jézusom sokszor szégyenlem hogy "tetszett" meghát annyira nem is tetszett a gyerek, csak "unatkoztam" aztán szokott beszélgetni szuleimmel telefonon,meg kozel is lakik, es ha meghallom a hangját olyan gyorsan elkezd verni a szivem, hogy kész vége, és még az ideg is elkap néha meg még rosszul is vagyok, ez miert van?
2021. nov. 3. 14:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Erről az egeszrol amúgy hogy nekem tetszett, csak egy megbizható barát tudd, de úristen rendesen rosszul erzem magam, ja es azt kihagytam, hogy ki se tudom kerülni, mert valahogy mindig talalkozok ezzel a fiúval, igaz meg egy szót se váltottam en meg ő, de akkor is..
2021. nov. 3. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
És ilyenkor szó szerint, kavarodnak keverednek bennem a szar erzesek..
2021. nov. 3. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen dolgokat csinál?
2021. nov. 3. 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Előbb tudnánk segíteni, ha leírnád miket csinál. Privátba is elég
2021. nov. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!