Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dumáljuk már ezt ki :D Szerintetek?
Csáó Csaó, köszi, hogy meglesed a kérdésem :)!
Szóval megfogalmazódott bennem egy szimpla kérdés miszerint tudtom szerint nem tetszem senkinek se.(ez amúgy nem nagy probléma de adna egy kis jó kedvet😅😄)
185 cm magas vagyok
A hajam egy része elől szőke még hátul barna, mellesleg még a szemem kék is mellé.
Szemüveges vagyok(szerintem ez a hátulütője ennek, de ez ellen nincs más megoldás jelenleg:DD)
Testalkatilag inkább tartozom a vékony/ enyhén szálkás emberek közé a magam 60 kilójával.
Motorozom illetve kiskosarazom is.
Dobtok egy véleményt erről?
Nem az a bajom, hogy nincs barátnőm hanem, hogy mi lehet velem a gond😉.
Köszi a figyelmet!
Ha érdekel még valami akkor kérdezz nyugodtan:)
Külsőre esetleg szedj magadra izmot, mert 185/60 nagyon pálcika.
Belsőre a stílusod elég mesterkéltnek és izzadtságszagúnak tűnik igy íráskép alapján, nyilván ez élőben más, de lazulj le.
Nem mindenkinek jön össze tiniként a móka, fejleszd magad, állj irányba, építs önbizalmat másban
Olyan szemüvegkeretet választottál, ami jól áll?
Egyébként ezek csak külső dolgok, talán a belsődben van olyan, amim dolgozni kéne. Pl elég laza vagy, van-humorod stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!