Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Így leírás alapján szerintetetek hogy nézek ki? (többi lent)
Figyelt kérdés
173 cm magas, 63kg, barna haj, szürkéskék szem, kicsi mell (még), hasamon es combomon van egy Kis súlyfelesleg, okos (nem stréber), kedves, aranyos, vicces... Kb ennyi 😏😉 15\lány... Nos??2016. máj. 17. 18:09
1/23 anonim válasza:
Hát, leírás alapján nem igazán lehet meghatározni. De nekem tetszik :)
3/23 anonim válasza:
Rossz tulajdonságaidat látom te se szereted kiírni:D
4/23 anonim válasza:
Ezek tulajdonképp semmit nem mondanak.
barna haj,
szürkéskék szem,
kedves , aranyos.
Ez mind semmi. OKOS ???? Ki szerint?
Úgy hogy kép nélkül ennyi.
5/23 anonim válasza:
hát nem tudom,biztos jól nézel ki de kép nélkül nem lehet véleményt mondani én is mondhatom hogy 176 cm magas vagyok barna hajú,szemű és sok lány szerint helyes vagyok de ebből senki nem lett okosabb :D 16/F
6/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép lehetsz :)
14/F
7/23 anonim válasza:
Okos, de ilyen kérdést ír ki... Ez köbö olyan, mintha azt mondanám, hogy itt egy tengeralattjáró, de ne vidd vízbe, mert azt nem bírja.
8/23 anonim válasza:
"szürkéskék szem" Ez elég nekem :D Szerintem aranyos vagy :D
17F
9/23 anonim válasza:
Itt mindenki okos,kedves,aranyos. De nem vagy csontkollekció,és ha küldenél képet..:)
10/23 A kérdező kommentje:
Kepet csak hnap délután tudok felrakni...
2016. máj. 17. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!