Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek mennyire gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettek mennyire gáz?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akire eddig csak én írtam rá (háromszor írtam neki egy-egy beszélgetés 2-3 napig tartott, bő mondatokkal válaszolt). Hagytam pihenni a beszélgetést, hogy hátha majd ő ír rám de ez nem történt meg. Szerintettek írjak rá én vagy ez az egész egy veszett dolog. A másik kérdésem meg, hogy mennyi ráírás számít már gáznak?
2022. febr. 17. 07:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenúl jelent ez rosszat. Szerintem megér egy próbát, ha ráírsz.

"A másik kérdésem meg, hogy mennyi ráírás számít már gáznak?" - Abban az esetben gáz a helyzet, ha "zaklatod" a lányt, figyelmen kívül hagyva az esetleges elutasítását.

2022. febr. 17. 07:34
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Én a helyedben már elhívnám randizni. Nem tökölnék a dologgal és rögtön kiderül minden.
2022. febr. 17. 08:00
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Én se szoktam ráírni senkire, szóval szerintem attol még szerethet veled beszélgetni ha vissza ír
2022. febr. 17. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugrasd ki a nyulat a bokorból, találkozzatok. Ki fog derülni, hogyan tovább. Dobj fel egy vonzó programot, és sok szerencsét!
2022. febr. 17. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg, hogy baj-e ha hangüzit küldesz. Aztán ha akar felhív, videó chat és tali. Hang alapján is mélyebb benyomást tudsz kelteni :)
2022. febr. 17. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Erre így azért nehéz válaszolni, mert az emberek jó része egyszerűen beledöglene, ha nem játszmázhatna minden egyes pillanatban, és mivel a csajkódex szerint "jajj ne írj rá elsőnek várd meg amíg ő rádír" ezért nem tudhatjuk, hogy csak random idióta a csaj, vagy pedig ténylegesen nem érdekled.
2022. febr. 17. 15:02
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha Te a tudta nélkül hagytad pihenni a beszélgetést (mert nem írtál ismét), könnyen azt gondolhatta, hogy Te fejezted be. Akkor pedig mért írjon? Előtte napokig írtatok egy-egy témáról, tehát a lány nem utasított el.
2022. febr. 17. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Hagyd a csajt , keress jobbat. Én biztos semmit nem csinálnék olyan csajjal aki nem képes rámírni meg játszmázni próbál
2022. febr. 17. 17:25
 9/10 NTBS ***** válasza:
51%
Nem gáz, mert próbálkozni kell, de kérdezz rá ő mit akar.
2022. febr. 23. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak félénk, és nem mer rádírni. Szerintem az, hogy eddig kétszer te írtál rá egyáltalán nem gáz, és amit 7-es írt abban is lehet igazság, úgyhogy ne bánkódj:)
2022. febr. 23. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!