Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább hagyjam ?
Szerintem is kicsit túlreagálja a kommentelő. Ez olyan, mintha megnéznéd valakinek a facebook profilját, hogy hány ismerőse van. Ennyitől még nem leszel beteges kukkoló, ez egy nyilvános adat ami változik időnként, nincs benne semmi, ha puszta kíváncsiságból ránéz az ember.
Én nem teljesen értem, hogy mi alapján növekszik valakinek a snapscore-ja, de ez csak egy apróság, mintha egy játékban pénzérméket gyűjtenél, minél többet játszol, annál több pénzed van.
#14 vagyok
Miért fontos,hogy online van-e?
Én például mindig online vagyok. Itthon wifi máshol mobilnet de nem mindig válaszolok azonnal sőt..
Köszönöm #21 ! Snap-en csakis úgy lehet megnézni az aktivitást.
#22 Csak azt akartam látni, hogy ignorál-e, mert ha igen, akkor egyértelműen nem akar velem beszélni, én meg nem szeretném őt zavarni. Én alapból nem vagyok az a típus, aki fut mások után, legyen az barát, crush vagy akárki.
#22 vagyok
Akkor ha legközelebb ír valamit akkor ignoráld te is. A reakciója sok mindent elárul majd. Nem a legszebb megoldás de ha hatékony akkor kit érdekel?🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!