Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, és jobban megszeretném ismerni, de úgy érzem ő nem érdeklődik irántam. Egy appon “találkoztunk”, és amint küldtem magamról képet, elkérte a Snap-em, és kb. 5 órán át küldözgettünk egymásnak Snapeket. Nem volt valami beszédes, így leginkább csak arcképeket küldtünk, de ez engem nem zavart. Másnap órákig meg sem nyitotta az üzenetem (pedig online volt, mert folyamatosan ment fel a Snap Score-ja), szóval feltételezem nem annyira érdeklem. Viszont mindig küld vissza képeket, és eddig még egyszer sem volt olyan, hogy nem válaszolt. Szerintetek csak nem akar bunkó lenni ?

2022. júl. 30. 14:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kicsit túlreagálja a kommentelő. Ez olyan, mintha megnéznéd valakinek a facebook profilját, hogy hány ismerőse van. Ennyitől még nem leszel beteges kukkoló, ez egy nyilvános adat ami változik időnként, nincs benne semmi, ha puszta kíváncsiságból ránéz az ember.

Én nem teljesen értem, hogy mi alapján növekszik valakinek a snapscore-ja, de ez csak egy apróság, mintha egy játékban pénzérméket gyűjtenél, minél többet játszol, annál több pénzed van.

2022. júl. 30. 19:05
 22/26 anonim ***** válasza:
52%

#14 vagyok

Miért fontos,hogy online van-e?

Én például mindig online vagyok. Itthon wifi máshol mobilnet de nem mindig válaszolok azonnal sőt..

2022. júl. 30. 19:15
 23/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm #21 ! Snap-en csakis úgy lehet megnézni az aktivitást.

#22 Csak azt akartam látni, hogy ignorál-e, mert ha igen, akkor egyértelműen nem akar velem beszélni, én meg nem szeretném őt zavarni. Én alapból nem vagyok az a típus, aki fut mások után, legyen az barát, crush vagy akárki.

2022. júl. 30. 19:26
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

#22 vagyok

Akkor ha legközelebb ír valamit akkor ignoráld te is. A reakciója sok mindent elárul majd. Nem a legszebb megoldás de ha hatékony akkor kit érdekel?🤣🤣

2022. júl. 30. 19:32
 25/26 A kérdező kommentje:
Igen, most azt csinálom, aztán majd meglátom, hogy mi lesz. Köszi a válaszokat !
2022. júl. 30. 19:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre csak beszélgess vele, hátha lesz valami.:)
2022. júl. 31. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!