Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiúval beszélget, próbálkozzak tovább vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Sajnos adódott egy olyan helyzet hogy a lány akit én nagyon birok és szerelmes vagyok belé beszélget rajtam kívül sok-sok fiúval és mindegyikkel ugyan úgy bánik,ami nyílván szarul esik, próbálkozzak tovább vagy inkább hagyjam? Attól félek ha össze is jönnénk akkor is beszélgetne minden fiúval.2021. júl. 25. 00:07
1/9 anonim válasza:
Haver, ne egy ilyen Instagram lotyóba legyél szerelmes, akinek az okozza a legnagyobb örömet az életében, ha minél több pasit rajongója van...
Ez csak szórakozik a férfiakkal! Élvezi, hogy csorgatják a nyálukat a csöcskidobós, pucsítós képeire!
Persze, hetente másikkal azért megdugatja magát velük...😅
Engedd el! Keress egy értelmes nőt!
2/9 anonim válasza:
Én is egyformán beszélek minden lány ismerősömmel. Azzal is, aki tetszik és azzal is, aki nem. Egyszerűen ilyen a stílusom. Persze a tetszést másként fejezem ki, de attól még a stílus ugyanaz. Attól még bejöhetsz neki, hogy más fiúkkal is beszélget.
3/9 anonim válasza:
Szerintem hagyd. Ha esetleg lenne köztetek valami, a későbbiekben valószínű, hogy veszekedés lenne abból, hogy sok fiúval beszélget. De amúgy nem akarlak megbántani, de ha mindenkivel úgy bánik mint veled, akkor nem hiszem, hogy érezne valamit irántad. Az ilyen lányok nem tudják valóban mit akarnak.
22/L
4/9 anonim válasza:
Lehet hogy ő ilyen közvetlen az nem baj de ha zavar akkor jobb még most külön válnotok mert később csak rosszabb lenne
5/9 anonim válasza:
Ha fűvel-fával ki is kezd, akkor ne akarj a csordának egy tagja lenni. Ha ez nem áll fenn, akkor légy egy a barátai közül, hátha...
6/9 anonim válasza:
Közvetlen? Közvetlenül szereti a falloszt, ja...
7/9 anonim válasza:
Nekem több fiú barátom van mint lány, én is mindegyikkel ugyanúgy bánok bár egyértelmű, hogy nem úgy ahogy a párommal tenném.
8/9 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=kWpJsUHpzOA
Barátom. Legyél férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!