Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beszéljek vele, vagy inkább...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek vele, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Még 16 évesen volt egy barátnőm, akivel nem sokáig, kb 3 hetet voltam együtt, de kb egy évig alakulgatott előtte a dolog, majd megcsalt egy sráccal, akivel utána 1,5 évig volt együtt.

A legjobb barátomnak van egy jó barátja, aki most ugyan ezt a lányt fűzögeti (szerintem inkább a csaj erőlteti mellesleg, ő megy mindig oda hozzá buliban, ő tapizza, simizza stb)

Akkor még nem ismertem a legjobb barátom barátját (akivel azóta én is nagyon jóba lettem), amikor még folyt a dolog a lánnyal.

Sajnálom is a srácot, mert tudom mire képes a lány, de lehet azóta változott, most 19-20 évesek vagyunk..

A lánnyal közös ismerősök révén házibulikban néha néha összefutok, nem egy kellemes időtöltés. Azóta megbeszéltük, mondtam neki, hogy megbocsájtottam neki, illetve, hogy már a múlt, de legbelül nyilván nem jó érzés, hogy megcsaltak..

A srácot sem értem, hogy sikerült pont az exemet kifognia, de nem szóltam bele. Legjobb barátom hozta rgyszer fel, hogy mégis az exem, de ilyen közömbösen rávágtam, hogy nekem mindegy.. első barátnőm volt, nyomott hagyott bennem, szerettem is őt (sokkal régebb óta tetszett/szerettem, hogy összejöttünk volna), most is még fura érzés, ha találkozom vele, elbeszélgetek vele, feljön vhogy az a régi érzés, amikor még együtt voltunk (“szeretet”), majd eszembe jut, amit tett, és észbe kapok..

Szerintem egy szerencsétlen helyzet

2021. jún. 26. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes, nincs már közöd a lányhoz, se neki hozzád. Én a helyedben nem találkoznék vele; ha tudnám hogy megy vagy a társaságban van, akkor nem mennék. Nem azért mert utálom, csak biztos nem jópofizgatnék vele azok után amit tett, ráadásul amúgy sem vagyok az exekkel való haverkodás híve.

Persze ez csak egy vélemény, csak írtad hogy nem esik valami jól látni.

2021. jún. 26. 23:25
 2/3 anonim válasza:
100%

Akki egyszer megcsalt valakit

Akkor az előfordulhat máskor is

2021. jún. 26. 23:26
 3/3 anonim válasza:
Hagyd
2022. jan. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!