Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek inkább hagyjam ?
Ez tényleg kémkedés.
Te mit szólnál, ha például ő csinálna ilyet veled? örülnél neki?
Tényleg nem érdekelne?
Mondjuk azt szeretné tudni, hogy hogy néz ki a cicid, ezért feltörné a telefonod, hogy van-e rajta ilyen kép, és ha van, azt leszedné magának.
Tényleg nem zavarna?
#7 és 9 vagyok
Nem rossz indulatból írtam.
A kérdés alapján ez egy elég friss ismeretség és felvetődik a kérdés,hogy ha már most ilyen fokú bizalmatlanság merül fel és csekkolod mit csinálhat akkor mi lenne egy esetleges kapcsolatban? Felesleges mindent túlbonyolítani,vársz pár napot majd rákérdezel mi a helyzet. Lehet van elfogadható magyarázat(ha valamit csinálok és csak ránézek a telefonomra csak az általam legfontosabbnak tartott dolgokra reagálok,nem biztos hogy ez a legújabb ismerős lesz..) persze az általad vázolt eset se lehetetlen de majd kiforrja magát😊
#13 Hogy jön ide a telefon feltörés meg ilyen hülyeséget ? Azért már illegális. Én nem a telefonjába mentem bele, csak Snapen megnéztem a NYILVÁNOS profilját, amit mindenki lát. Szinte minden lány néha-néha lecsekkolja a kiszemeltje profilját. Te kiforgatod a szavaim, vagy csak rossz a szövegértésed.🤦🏼♀️
#14 Nem azért néztem meg, mert nem bízom benne, hanem mert látni akartam, hogy online-e, ugyanis azt Snap-en nem írja ki. De ti ezt már úgy állítjátok be, mintha kémkednék utána..
Jó, akkor nem töri fel a telefonod, csak lelesi a kódot, aztán belép.
Vagy kér ilyen képeket valakitől, akinek mondjuk van.
Az jól esne neked?
Nézd: még egyszer megpróbálom elmondani.
Még régebben olvastam itt egy olyat, amikor egy lány arról írt, hogy megismerkedett egy fiúval.
A fiú másnap már mindent tudott róla a Frászbúk alapján, és sorolta az adatait.
A lány úgy menekült el tőle, hogy a lába se érte a földet.
Szerinted miért tette, mikor minden adat nyilvános volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!