Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, és jobban megszeretném ismerni, de úgy érzem ő nem érdeklődik irántam. Egy appon “találkoztunk”, és amint küldtem magamról képet, elkérte a Snap-em, és kb. 5 órán át küldözgettünk egymásnak Snapeket. Nem volt valami beszédes, így leginkább csak arcképeket küldtünk, de ez engem nem zavart. Másnap órákig meg sem nyitotta az üzenetem (pedig online volt, mert folyamatosan ment fel a Snap Score-ja), szóval feltételezem nem annyira érdeklem. Viszont mindig küld vissza képeket, és eddig még egyszer sem volt olyan, hogy nem válaszolt. Szerintetek csak nem akar bunkó lenni ?

2022. júl. 30. 14:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

Ez tényleg kémkedés.

Te mit szólnál, ha például ő csinálna ilyet veled? örülnél neki?

2022. júl. 30. 18:12
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem, engem nem érdekelne, ezzel nem árt nekem. Túlreagálod.
2022. júl. 30. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:
51%

Tényleg nem érdekelne?

Mondjuk azt szeretné tudni, hogy hogy néz ki a cicid, ezért feltörné a telefonod, hogy van-e rajta ilyen kép, és ha van, azt leszedné magának.

Tényleg nem zavarna?

2022. júl. 30. 18:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

#7 és 9 vagyok

Nem rossz indulatból írtam.

A kérdés alapján ez egy elég friss ismeretség és felvetődik a kérdés,hogy ha már most ilyen fokú bizalmatlanság merül fel és csekkolod mit csinálhat akkor mi lenne egy esetleges kapcsolatban? Felesleges mindent túlbonyolítani,vársz pár napot majd rákérdezel mi a helyzet. Lehet van elfogadható magyarázat(ha valamit csinálok és csak ránézek a telefonomra csak az általam legfontosabbnak tartott dolgokra reagálok,nem biztos hogy ez a legújabb ismerős lesz..) persze az általad vázolt eset se lehetetlen de majd kiforrja magát😊

2022. júl. 30. 18:21
 15/26 A kérdező kommentje:

#13 Hogy jön ide a telefon feltörés meg ilyen hülyeséget ? Azért már illegális. Én nem a telefonjába mentem bele, csak Snapen megnéztem a NYILVÁNOS profilját, amit mindenki lát. Szinte minden lány néha-néha lecsekkolja a kiszemeltje profilját. Te kiforgatod a szavaim, vagy csak rossz a szövegértésed.🤦🏼‍♀️

#14 Nem azért néztem meg, mert nem bízom benne, hanem mert látni akartam, hogy online-e, ugyanis azt Snap-en nem írja ki. De ti ezt már úgy állítjátok be, mintha kémkednék utána..

2022. júl. 30. 18:40
 16/26 A kérdező kommentje:
Az*
2022. júl. 30. 18:40
 17/26 anonim ***** válasza:
51%

Jó, akkor nem töri fel a telefonod, csak lelesi a kódot, aztán belép.

Vagy kér ilyen képeket valakitől, akinek mondjuk van.

Az jól esne neked?

2022. júl. 30. 18:42
 18/26 A kérdező kommentje:
Hogy a francba jön ez ide ? Semmi összefüggés a két dolog között. Én nem lestem le a kódját. 🌳szságokat írsz.
2022. júl. 30. 18:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem, csak hülye analógia. Ez minden NYILVÁNOS 🤦🏼‍♀️ Már nem tudom, hogy magyarázzam el, hogy eljusson az agyadig. Menj innen az értelmetlen példáiddal inkább, mert már belefáradtam ebbe a beszélgetésbe.
2022. júl. 30. 18:55
 20/26 anonim ***** válasza:
51%

Nézd: még egyszer megpróbálom elmondani.

Még régebben olvastam itt egy olyat, amikor egy lány arról írt, hogy megismerkedett egy fiúval.

A fiú másnap már mindent tudott róla a Frászbúk alapján, és sorolta az adatait.

A lány úgy menekült el tőle, hogy a lába se érte a földet.

Szerinted miért tette, mikor minden adat nyilvános volt?

2022. júl. 30. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!