Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, és jobban megszeretném ismerni, de úgy érzem ő nem érdeklődik irántam. Egy appon “találkoztunk”, és amint küldtem magamról képet, elkérte a Snap-em, és kb. 5 órán át küldözgettünk egymásnak Snapeket. Nem volt valami beszédes, így leginkább csak arcképeket küldtünk, de ez engem nem zavart. Másnap órákig meg sem nyitotta az üzenetem (pedig online volt, mert folyamatosan ment fel a Snap Score-ja), szóval feltételezem nem annyira érdeklem. Viszont mindig küld vissza képeket, és eddig még egyszer sem volt olyan, hogy nem válaszolt. Szerintetek csak nem akar bunkó lenni ?

2022. júl. 30. 14:40
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%

Hívd el valahova, rögtön kiderül.

Számíts arra, hogy ott se lesz nagyon beszédes.

2022. júl. 30. 14:43
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem kötelezi őt semmire, hogy képeket küldözgettek egymásnak. Nem te vagy neki az egyetlen.
2022. júl. 30. 14:44
 3/26 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az még egy kicsit korai lenne, ugyanis eléggé friss a dolog..De azért köszönöm a válaszod !
2022. júl. 30. 14:46
 4/26 A kérdező kommentje:
#2 Tudom, ebben igazad van. Csak azért zavar picit össze a dolog, mert tapasztalataim szerint, ha egy srác nem akar ismerkedni, vagy nem annyira szimpatikus neki a lány , akkor nem is válaszol.
2022. júl. 30. 14:49
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont beszélgess vele telefonon, vagy videókapcsolatban.
2022. júl. 30. 14:50
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
A snapscore attól is felmegy, ha csak mások küldenek neki képet, nem?
2022. júl. 30. 17:17
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Úristen 🤦‍♂️🤦‍♂️ A snapscoret csekkolod,hogy lássad mit csinál? De gáz pff
2022. júl. 30. 17:33
 8/26 A kérdező kommentje:
#7 Ha nem tudsz értelmest választ adni, akkor inkább ne kommentelj semmit. Azzal, hogy lecsekkoltam a snap score-ját nem ártottam senkinek.😐
2022. júl. 30. 17:58
 9/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem. De a kémkedés már megy...
2022. júl. 30. 17:59
 10/26 A kérdező kommentje:
Úristen, úgy csinálsz, mintha követtem volna vagy valami-😭
2022. júl. 30. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!