Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap láttam egy lányt,hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap láttam egy lányt,hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Tegnap délelött kimentem cigizni,és mikor mentem haza ugyanazon az elkerülő úton mentünk.Nagyon szép arca van,a stílusa is megtetszett és úgy az egész lány nagyon szimpi volt.Hirtelen nem jutott eszembe elkérni az instajat vagy valamijet ahol elerhetem.Mindennap kb kijovok ugyanerre 2x-3x es meg egyszer sem lattam erre jonni.Ma is kijottem ugyanakkor hatha ossze futunk es el tudom kerni az elerhetoseget de meg nem jelent meg:/.Egyepkent egy falurol van szo,nem tudom ez mennyire befolyasolo.Hogyan talalhatnam meg?Nagyon fontos lenne.

L

2022. júl. 27. 10:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
9-es régen működhetett de a mai világba főleg egy nő nem megy vakrandira :))
2022. júl. 27. 11:17
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
10: ember, 1x látta! Nem egy fél évig kerülgette, nem mert odamenni, aztán kirakott egy cetlit...
2022. júl. 27. 11:18
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Mert szórakozóhelyen hányszor látod? Mégis oda tudsz menni nem?

Ki az a hülye aki magára ismerne akkor oda megy x helyre? Egy nő se hülye jobban fosnak attól h elrabolják, megerőszakolják... Hiába h a kérdező nem tenne ilyet,de egy cetliből honnan tudná?

Főleg h felmerül már az a kérdés h akkor ki se megy egyedül vagy arra az utcára,

2022. júl. 27. 11:24
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Akkor megad egy emilcímet.
2022. júl. 27. 11:27
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Elég kicsi az esélye, hogy ő is leszbi. Ha engem ilyen szándékból akarna leszólítani egy lány nagyon rossznéven venném.
2022. júl. 27. 13:03
 16/20 A kérdező kommentje:
A stílusából én biszexnek tippelném persze lehet simán h tévedek,de ha van is valakije vagy nem is vonzódik a lanyokhoz attol meg lehetunk baratok:)
2022. júl. 27. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak bízz a szerencsédben, hátha újra látod. Na és óvatosan közeledj felé.:)
2022. júl. 27. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Tegyél ki a fára egy papírt “WANTED” felirattal XDDDDD
2022. aug. 14. 23:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Meglett?
2022. szept. 7. 13:48
 20/20 A kérdező kommentje:
sajnos nem:( azota nem lattam
2022. okt. 13. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!