Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori hogy 14-15 évesen már szexelnek a tinik?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 13:49
21/26 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen már átlagos, kb a felük meg szexelhetett, én 17 vagyok, az 9.-esek fele kb. már nem szűz a sulinkba, nem gondolnám hogy nagyon más lenne a helyzet máshol, de persze lehet tévedek.
22/26 anonim válasza:
Két pofon meg egy seggberúgás, az kell tinikorban, nem szex... Szüleik helyében szobafogságra ítélném a tinikorban szexelőket!
23/26 anonim válasza:
De miért kellene szobafogságra ítélni?
Én 16 évesen vesztettem el, de már 14 évesen is kívántam a dolgot, tombolnak a hormonok és sok fiatal van együtt az iskolában, lehetőség akad, parter van, vágy van, szinte lehetetlen kibírni hogy ne, aki mégis kibíjra az nagyon erős vagy vallásos, de szerintem nem is érdemes.
persze más kérdés hogy biztonságosan kell csinálni amennyrie csak lehet, ezt meg oktatni kellene, dehát ez manapság nem igazán megy... :/
24/26 anonim válasza:
én 14 éves korom óta szexelek rendszeresen.
Nem bántam meg.
19L
25/26 anonim válasza:
Gyakori! 13 évesen azért a legtöbb fiút érdekli a szex. Ezért nem kell 15 éves kor alatt párkapcsolatot alakítani egy lánnyal. Akkor a fiúkat csak az érdekli, hogy majd egy jó alkalmat megrakadni amikor végre megtudják milyen érzés betenni(+ nem annyira érettek, hogy felfogják, hogy védekezzenek). 16 éves korban már megjön az ember esze és rájön, hogy a szerelem nem csak a szüzesség elvesztéséről szól hanem más sok szép dolgot is tartogat.(mielőtt mindenki letámadna nem mindenkire igazak ezek a dolgok)!
26/26 Istvan485 válasza:
Tanitanak szex oktatast lanyoknak!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!