Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szivat vagy csak ilyen a szeméisége?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik már 4 éve. Jóban is vagyunk de nem tudok kiigazodni rajta.
Többször visszautasított (tudom gáz hogy az első visszautasítás után még próbálkoztam). Viszont mindig félreérthető jeleket ad. Például folyton ölelget, puszilgat, mindig hangsúlyozza, hogy utálja hogy nem tud utálni és féltékeny ha egy másik srác felé vonzódást mutatok.
Kicsit kezdek kiakadni hogy most mivan de szerintem csak szórakozik velem.
18/L
2022. jún. 21. 23:32
1/4 anonim válasza:
El kell engedni...retardált és önző. Ha az övé nem lehet mert nem akarja hogy az legyél de másé se sem lehetsz ebben hol a logika? :D csak szopat amúgy.
2/4 anonim válasza:
"szeméiség". Gratulálok, a héten te nyertél.
3/4 anonim válasza:
Az ilyen az nem komoly, szard le.
4/4 anonim válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!