Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen esetben?
Én vagyok a srác.
Szóval ismerek egy lányt és hát beszélgettünk elég sokat mostanában, akár délutántól ilyen éjfél vagy 1 óráig is. Vagy ő írt vagy én de mindig valaki írt. Tök jó volt, téma általában volt de ha nem akkor is sokat viccelődtünk meg minden. Aztán egyik nap furcsán viselkedett picit... Nem úgy írt ahogy szokott talán mondta is hogy elege van és fáradt (sulit emelte ki talán) és hasonlók. És aztán eltűnt kis időre én meg ráírtam és pár szót váltottunk és utána írt valamit de gyorsan kitörölte elolvasni se tudtam de nem a beszélgetéshez tartozott. Szóval közben beszélt valaki mással is. Rákérdeztem hogy mi volt ez de nem kaptam rá egyértelmű választ. Tudom csak simán szar helyre küldte és kellemetlen volt neki. Aztán nekem ettől a kedvem elment és nem írtam neki ő meg este rám írt és kis unalmas beszélgetés után gyanúsan hamar elment és így ment még 1-2 napig.
Rákérdeztem hogy miért ilyen és úgy tett mintha nem történt volna semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!