Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egyik barátnőm által az osztálytársával, interneten, körübelül 2 hete minden nap beszélünk. egyszer találkoztunk is, nekem nagyon bejön kívül, belül, viszont ő nem Pesten lakik, minden nap ingázik vidékre, ezért amikor korán végez, nem várom el től, hogy megvárjon, de amikor meg én végzek, akkor meg siet vidékre, mert tánc órája van, vagy nem tudom, hogy csak mondja, és nem akar velem találkozni, vagy szeretne, de tényleg nem megy neki.. Szóval megőrjít:D Szerintetek mit kéne csinálnom?2017. ápr. 7. 16:20
1/2 anonim válasza:
hát figyelj, énis járok edzésre, van hogy ebédelni nincs időm :'D, szóval hétvégén írj vele:D
2/2 anonim válasza:
Higgy neki, ilyen tényleg van, tapasztalatból mondom. Próbálkozz minél sűrűbben azért, hétvégén, szünetekben, úgyis mindjárt lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!