Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ő a leghelyesebb az egész...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő a leghelyesebb az egész barátiköréből. Ez baljós?

Figyelt kérdés

Tegnap megismerkedtem a barátaimmal pár egyetemistákkal és onnan az egyik leghelyesebb srác elkezdett nekem irogatni, bekövetni mindenhol. Bekedvelte az összes képemet, érdeklődik mindenem iránt is. Nem este ír, hanem nappal.

Na de azt lehet tudni, hogy én csendesebb vagyok és nem egy beszédes, a kettő másik barátnőm meg nagyon ruganyos és nagyon beszédes típusúak és eddig állandóan a fiúk őket szemelték ki. Igaz nem voltak egyetemisták. Na de a tegnap esti egyetemisták közül, onnan 2 engem bekövetett mindenhol, az egyik rám írt, még 3 meg flörtölt velem. Csak velem, a kettő lánnyal nem. Ebből probléma is lett, pedig meg sem szólaltam.

Ez baljós? Félreértetendő? Vagy csak végre értékelik a fiúk, hogy nem vagyok egy komunikatív személyiség és normálisan megtudok szólalni amikor kell? Hogy nem vagyok egy elítélendő típus? Ez nekem nagyon új. Eddig mindig én voltam a lányos barátikörökben akit elnyomtak, most meg minden egyetemista is beprobálkozott nálam valamivel.

Ez csak egy “nincs akinek elmondjam” olyan kiírás, légyszi ne ítélkezzetek:)

tegnapelőtt 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Azt gondolják, hogy egy csendes szende lányt könnyebb megfektetni, mint egy nagy dumás, önbizalommal telit.
tegnapelőtt 15:40
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Fogadtak, hogy melyikük tud hamarabb megdugni.
tegnapelőtt 19:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy a kommunikációjuk miatt a többiek ilyen kislányosnak tűntek, te pedig nem, mert nem beszéltél.
tegnapelőtt 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak szex kéne nekik
tegnap 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Ha zavart volna az egész helyzet és nem akartál volna problémát akkor ott hagyod az egészet.

Szerintem az nagyon beteg hogy valaki másnak a profilján csinál ilyeneket.

tegnap 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

"Vagy csak végre értékelik a fiúk, hogy nem vagyok egy komunikatív személyiség és normálisan megtudok szólalni amikor kell? Hogy nem vagyok egy elítélendő típus? Ez nekem nagyon új."

Tudom, hogy ez most jól esik, mindenki szereti, ha figyelmet kap, főleg, hogy idősebb fiúk és az egót szért simizi, hogy csak utánad érdeklődnek. De el kell, hogy keserítselek, szórakoznak veled és esetleg meg akarnának fektetni, de semmi komolyat nem akarnak

tegnap 08:33
 7/9 anonim válasza:
93%
Hasonló helyzetben voltam. Kiderült, hogy végig kommunikálták egymás közt és egyfajta verseny volt, kinek jön össze előbb. Ez nem rólad szól, hanem az egojukról.
tegnap 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
80%
Pasi vagyok, már írtam mint kettes válaszoló, hogy nekünk ez szimpla fogadás, hogy ki dug meg hamarabb. Rengetegszer szórakoztunk így, mikor mi volt a tét. Te pedig mint kis naív, kajak elhiszed hogy mást akarnak? :D
tegnap 11:24
 9/9 anonim ***** válasza:
8%

Igen, van az a legalja aljas sunyi kategória akik erre még fogadnak is. Ne foglalkozz velük, hidd el 10/9 férfi ilyen....

18/f

tegnap 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!