A fiam volt barátnője találkozni szeretne velem! Nem mondta el az okát! El menjek? Jó volt a viszonyuk és nem haraggal váltak el...nem tudom mit szeretne...
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 02:53
2/11 anonim válasza:
A fiam tudta nélkül nem mennék el, amúgy kissé árulásnak tűnne.
3/11 anonim válasza:
Én elmennék, hátha valami fontosat akar mondani. Aztán, ha olyasmit mond, akkor természetesen beavatnám a fiamat is.
4/11 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg, milyen ügyben?
Mikor mentek szét? Jól kijöttetek, beszélgettetek?
Nos nekem így első gondolatra a sz.rkeverés ugrott be, de ne így legyen..
5/11 anonim válasza:
4-es: nézd már meg, mit jelent, amit írtál ugyanis ide semmiképpen nem passzol ez a szó, ebben az esetben értelmetlen!
7/11 anonim válasza:
5-ös. Nem értelek. Nézem, amit írtam, nézem, nézem és nézem 😃
8/11 anonim válasza:
7-es: az 5-ös vagyok, elnézést, a válaszom nem rád vonatkozott, hanem egy idöközben törölt kommentre.
(Kár, hogy nem marad nyoma "törölt válasz", hogy volt egy törölt válasz, sokszor okoz zavart utólag.)
9/11 A kérdező kommentje:
Az apja lennék a gyereknek és nem volt konfliktus a lánnyal kapcsolatban..ritkán beszélgettünk, de jó hangulatú tere- fere volt!
7 hónapig tartott, a lány 17..
tegnapelőtt 21:01
10/11 anonim válasza:
mi tartott 7 hónapig? az hogy nézegetted? :D
bocs de félreérthető ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!