Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most érettségizett. A barátnőj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most érettségizett. A barátnőjével volt ideje találkozni nekem pedig mentegetőzik hogy a suliban volt dolga,ezért nem ért rá. Én vagyok a türelmetlen?

Figyelt kérdés

Lényeg a lényeg hogy megismertem egy lányt egy társkeresőn nagyjából 2 hónapja,azóta sokat beszélgettünk,de még sosem találkoztunk.

Azóta Messengeren beszélünk és idén érettségizett,szóval mondom rendben van,akkor hagyom tanulni,nem nyomulok.

Megbeszéltük hogy találkozunk érettségi vizsgák után,de nem tudtunk,mert mondta hogy suliban volt dolga,viszont a történetében látom hogy a barátnőjével fagyiztak a belvárosban.

Engem offol,hogy sulis dolgai vannak,(de majd pótoljuk) a barátnőjével pedig elmegy fagyizni.

Szerintetek teperjek még a csajért vagy ebből már úgyse lesz semmi?

2021. jún. 19. 21:10
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg nem lesz semmi, mert többek között nem ajánlott fel új időpontot, legalább hogy nagyjából mikor lenne jó neki. Nem csináltál semmi rosszat, megértő voltál, de ha nem akar találkozni, azzal nem tudsz mit kezdeni.
2021. jún. 19. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Egyet értek az elsővel. De azért vegyük figyelembe, hogy tanulás után is lehet fagyizni, nem kell ahhoz egy egész nap. Pihenés nélkül pedig nem lehet tanulni, lehetséges, hogy az a fagyizás spontán jött.. Hamár úgyis lemondott téged.. Kérdezz egy második időpontot, ha az sem jó akkor hagyd..
2021. jún. 19. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
52%

1. Ha két hónapja beszélgettek, lehet kicsit tart a találkozástól. Ennyi idő után lehet nem akar kiábrándulni belőled vagy valami.

2. Nem lehet hogy mondjuk osztálytársa? Most ballag, ilyenkor én is inkább a volt osztálytársaimmal lennék még egy kicsit nosztalgiázni. Ja meg nem lehet hogy a suliból jövet ültek be valahova?

2021. jún. 20. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!