Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most érettségizett. A barátnőjével volt ideje találkozni nekem pedig mentegetőzik hogy a suliban volt dolga,ezért nem ért rá. Én vagyok a türelmetlen?
Lényeg a lényeg hogy megismertem egy lányt egy társkeresőn nagyjából 2 hónapja,azóta sokat beszélgettünk,de még sosem találkoztunk.
Azóta Messengeren beszélünk és idén érettségizett,szóval mondom rendben van,akkor hagyom tanulni,nem nyomulok.
Megbeszéltük hogy találkozunk érettségi vizsgák után,de nem tudtunk,mert mondta hogy suliban volt dolga,viszont a történetében látom hogy a barátnőjével fagyiztak a belvárosban.
Engem offol,hogy sulis dolgai vannak,(de majd pótoljuk) a barátnőjével pedig elmegy fagyizni.
Szerintetek teperjek még a csajért vagy ebből már úgyse lesz semmi?
1. Ha két hónapja beszélgettek, lehet kicsit tart a találkozástól. Ennyi idő után lehet nem akar kiábrándulni belőled vagy valami.
2. Nem lehet hogy mondjuk osztálytársa? Most ballag, ilyenkor én is inkább a volt osztálytársaimmal lennék még egy kicsit nosztalgiázni. Ja meg nem lehet hogy a suliból jövet ültek be valahova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!