Érdekes viszony ha egy 1 éve érettségizett diák a volt tanárát hívja fel és neki „újságolja„ el hogy szakított a barátnőjével?
Azért érdekes nem? Most nem a szakítás a lényeg hanem az, hogy van egy esemény és ő egy olyan valakit hív fel, aki 1 éve már elviekben a „múlt“ neki, mert volt középiskolás tanár-az már egy kifutott szereplő.
Mondjuk nekem eszembe nem jutna egy tanáromat felhívni semmivel, se akkor ha még a tanárom, se akkor ha csak volt tanárom.
egyszerűen totál idegen nekem az a viszony, hogy bármivel ami nem szigorúan hivatalos, egy tanáromat keressem meg.
Három lépés!
Nos,lehet egy tanár-diak viszony szoros (normális keretek között),de hogy ennyire.
Ez azért már sok
és ezt a tanárt nem egy és nem két jelenlegi és múltbeli diákja hívja fel ilyen olyan abszolút magánéleti ezzel azzal.
érdekes.
Én olyan gimnáziumban végeztem, ahol valamivel nagyobb az érdeklődés a tanárok részéről.
Ha "csak úgy" felhívnánk egy tanárt x év után, az számomra is szokatlan. Ha szakítás volt a téma, akkor feltételezhető, hogy ez a bensőségesebb viszony adott volt korábban is. Így már kevésbé furcsa
Alapjáraton nem furcsa. Tény, hogy, ha én rácsörögné a volt ofőmre, az fura lenne, főleg, mert a számát se tudom :D és nem voltunk olyan kapcsolatban a gimiben, de ha a gimiben más lett volna a kapcsolatunk, baráti lett volna, akár ezer év után is felhívhatom.
Sőt nekem egyetemi tanárom van, akivel már-már baráti lett a viszonyom.
Jó nem hívom fel őt sem a szerelmi életem miatt, de rengeteget segített, amikor elkezdtem írni és mindig, amikor megjelenik egy új könyvem, szólok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!