Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Karácsonyra ez nem sértő ajándék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karácsonyra ez nem sértő ajándék?

Figyelt kérdés

Hosszú a párom haja, viszont ritka.

Őt nagyon zavarja, beszéltük,hogy máskor is próbált ellene tenni, és kenegetni,de nem hatott rá semmi.

Én ismerek egy két jó cuccot hozzá, amit tesóm is használt. De ezek drágák. Én szívesen megvenném neki. Mire megjön a rendelés...kb karácsony lenne. Ez béna ajándék lenne,ha ilyen hajápolós cuccokat veszek neki?

tegnapelőtt 11:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok...párom fiú, akinek ritka a haja. Engem amúgy nem zavar,de ő nagyon el van keseredve miatta.
tegnapelőtt 11:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben megkérdezném. Sokkal jobb, ha nem meglepetés, de örül neki, közmetikai dolgokat soha nem lenne szabad meglepetésként venni, mert a legtöbb esetben rosszul sül el.
tegnapelőtt 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha genetikailag ritka a haja, nincs az a csodaszer, amitől sűrűbb lesz.
tegnapelőtt 11:26
 4/12 anonim válasza:
100%
Szerintem ilyen az igazi ajándék = Tudod, mire van tényleg szüksége, de drága, ezért te megveszed neki. Amúgy mi ez a szer? Nekem is ritkul a hajam:(
tegnapelőtt 14:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a neve. Biocomos.

Sokan mondják,hogy bevált, személyesen is ismerek olyat (több embert is) akinek ez bevált.

tegnapelőtt 18:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy nem genetikai. Régen dús volt a haja, csak zselézte, forró vízzel mosta stb. Így teljesen tönkre ment. A szüleinek is gyönyörű dús hajuk van.
tegnapelőtt 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Azt, hogy szüleinek milyen haja van, azt felejtsd el. Lehet a nagyapa, dédapa, ükapa valamelyik génjét örökölte.
tegnap 08:07
 8/12 anonim ***** válasza:
7-es: azért a szülök is számítanak, de föleg az, hogy régebben neki is dús haja volt.
tegnap 08:16
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
Karácsonyra vegyél mást, ezt meg külön, máskor.
tegnap 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, ha őt zavarja a ritkás haja, figyelmesség, hogy segíteni próbálsz neki. Lényegében ő is keni magának. Csak hát full felesleges pénzkidobás lesz. Genetikailag ilyen, ha kevés a hajhagyma, az isten se fogja megszaporítani azt 🤷 De a te pénzed, arra költöd, amire akarod.
ma 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!