Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak szeretnék karácsonyra ajándékként előadni egy számot gitáron, énekelve. Tudtok ajánlani?
Szegény ugye nem csak ezt kapja karácsonyra?
Az énekesnő meg senkinek nem címzi, mert ritka, hogy ő írja a szöveget, általában erre külön embereket kernek fel.
Nem kell karácsonykor kornyikálni. A Gitár meg amúgy sem egy különleges hangszer, hiszen minden második ember gitározik manapság. Manapsag Producerek vannak, és elektronikusan tesszük a zenékbe bele a hangszereket, pont emiatt, mert ritka, aki “jól gitározik”
Táncolni úgy sem tudtok, mert kezedben lesz egy nagy , nehéz felesleges gitár, na meg útban is lesz!
Inkább gitározzál szilveszterkor és adj elő neki zenét a szülinapjára!
Jézust nem kell belevonni mindenbe! A karácsony pont nem rólatok szól és pont nem illik gitározgatni, meg szétkornyikálni a házat! Bújjatok össze, nézzétek meg a reszkessetek betörőket, aludjatok! Majd a szulinapjata készülj ilyen “ajándékokkal” !
Elhiszem, hogy szeretsz gitározni, de ez pont nem jó alkalom rá!
5@: az évek alatt sok ízléstelen, felesleges és ostoba hozzászólást olvastam már itt gyk-n de a tiéd viszi a pálmát....
Kérdező, egy tipp: [link]
Szerintem ilyen alkalomra ez egy nagyon szép szám, én biztos valami hasonlót adnék elő.
#4 Ha nagyon mély vallásos lennél még meg is érteném, de... Egy Reszkessetek betörők miért illik jobban Jézus születésének megünnepléséhez, minthogy örömet okozunk egy igen is személyes ajándékkal a szerettünknek éneklés formájában?
Kedves kérdező, sajnos zenét nem tudok ajánlani, de ne hallgass a negatív hozzászólásokra! Ha szeretnél énekelni, akkor énekelj, hiszen ez tényleg egy bensőséges, jó ajándék valami kisebb/nagyobb ajándék mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!