Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megfelelő ajándék a barátomnak karácsonyra?
Most leszünk karácsonykor egyben félévesek is, és gondoltam valami szép karkötőre,de az anyukámat segítség gyanánt megkérdeztem hogy szerinte ez jó-e?! Nos azt mondta nagyon szép de nem fogja hordani szerinte. Nektek mi a véleményetek elsősorban fiúk válasza érdekel ti hordanatok?
Ha szerintetek se megfelelő ti mit javasolnátok? Pluszba még szeretnék adni neki egy nyisd ki ekkor és ekkor borítékos üzeneteket.
Alapvetően nem szeretem a karkötőket, mivel elég sok mindenbe bele tudnak akadni, és ezáltal eltudnak szakadni könnyen, De!
Ha a barátnőm adná ezt (nyilván inkább kék színben), én előszeretettel hordanám, hiszen tőle kaptam. De nyilván ez az én véleményem, a barátodat pedig te ismered.
És ha már karkötőt akarsz adni, miért nem próbálsz csinálni esetleg sajátot? Sokkal személyesebb. :)
Hat nekem nem tetszik😅. Bar en teljesen mas stilusu vagyok. En szeretem a karkotoket. Van is 4. Bár most egyet pont nem talallok.😅 viszont en inkabb a vastagabb férfiasabb karkötőket szeretem. De te tudod baratod milyen stílusu. Ez inkabb iylen szolidabb elegansabb vagy nem tudom hogy mondjam lenyegeben mai divatos. Ami nekem nem a stilusum. De ettöl függetlenül ha baratnőmtöl kapnam akkor hordanam. Mert onnantol mar lenne jelentese😊.
19/F
5600?
Neharagudj de ilyet a kínaiba is vehetsz 200ft ert 🤔
Hát ha hord karkötőt akkor vehetsz neki. A stílusát meg te ismered. Most lehet hogy én azt mondom, hogy nekem a második tetszene, neki meg lehet hogy pont az első tetszik.
Illetve azt is te tudod hogy hord e.
Vagy mutasd meg neki hogy nézd milyen jól néz ki. De csak a képet, nehogy ugyan azt adjatok egymásnak. Aztán ha azt mondja hogy szerinte is akkor csak jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!