Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit készítsek baratnomnek karacsonyra?
Figyelt kérdés
Fel eve vagyunk egyutt. O csinalt nekem boritekokat 1 hete tele uzenetekkel meg kepekkel mert akkor voltunk fel evesek. En mondtam neki hogy majd karacsonykor adom at minden ajandekom. Vettem neki sminkkeszletet meg ruzst mert imadja valamint egy asztalra tamaszthato kozos kepet. Viszont nem tudom mit keszithetnek meg neki igy ebben a par napban. Ötletek?2019. dec. 23. 08:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem ez így jó. Esetleg vehetsz mellé a kedvenc édességéből pár darabot
2/2 anonim válasza:
Képeslap/üdvözlőlap saját magad alkotta verssel, idézettel. Ha van kézügyességed, karácsonyfára akasztható dekorációt is készíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!