Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, hogy azt hangoztatod, hogy milyen elfoglalt vagy és még mindig itt vagy.
Ha pedig 18 éves korod óta egyedül vagy, akkor lehet valamit rosszul csinálsz és maximum alkalmi partnereket tudsz találni, de hosszútávon senki se marad ott.
Te aztán tudod halmozni az érvelési hibákat. Amit most írtál, az a szalmabáb, és a személyeskedés határán helyezkedik el. Kicsit sem sértődtem meg, (ezt te találtad ki) érthetően leírtam neked az okokat, hogy miért szálltam ki a veled való értelmetlen, vitából.
14:58 ment az előző kommentem az érthetőség kedvéért.
-----
Az eredeti kérdésre pedig már válaszoltam, de mégegyszer, mert eszembe jutott pár gondolat.
Kérdező,
Te távol állsz attól, hogy rosszfiú legyél. Te csak az szeretnél lenni, de ami benned van jelenleg az inkább dac, a sikertelenség miatt. Ez pedig eléggé kisugárzáik rólad. A nők nem a dominanciát, hanem ezt a dacolást érzik meg rajtad, ami amolyan erőltetett vágányság.
Vagy talán azt gondolod, hogy a csajok nem tudnak különbséget tenni a felvett szerep, és a valódi lazaság között?
Az is más kérdés, hogy neked mi a rosszfiú. A flegma srácok, akikről a kommentjeimben írtam, vagy az olyan fazonok, mint az egykori rapper, Eazy-E? Ő konkrétan gengszter is volt... Semmiképp sem bátortalak arra, hogy őt utánozd, mert nem követendő példa. Annyit még leírok, hogy Eazy-E-nek sok nője volt, de ez okozta a vesztét: AIDS-ben halt meg.
Valószínűleg nem olvasos már a topikot, de azért ezt még leírtam ide. Üdv.
Te csak szeretnéd ezt hinni. Nincs vitakultúrád, így nem tanultad meg, hogy vannak emberek, akikkel értelmetlen vitázni. Te tipikusan olyan ember vagy, akit egy harcos Jehova tanúja bele tudna vinni egy 20-30 oldalas vitába, mert nem ismernéd fel, hogy egy ilyen embert egyszerűen ott kell hagyni. Tovább vitáznál, mert azt hinnéd meg lehet győzni. Azt hiszed, hogy egy vita lefolyása mindig egazkt.
Ha most ezt a gondolatot (amit az előbb elmondtam) nem tudod megfelelően értelmezni, és nem érted meg, hogy miért hagytalak ott, akkor az IQ-d olyan 85-90 környékén mozog. Ebben az esetben azt tanácsolom, hogy óvakodj a raven mátrixoktól, mert még a 100 pontot sem sikerülne összekaparni.
Még valami, #47-es
Nem rossz szándékból írtam az előző kommentet. Szóval elnézést ha megbántottalak. Amúgy a stílusod alapján értelmes embernek tűnsz, csak nagyon tapasztalatlan vagy. Szóval bízok abban, hogy a mentális képességeidet illetően nincs igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!