Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a lányokat?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a lányokat? 18/F

Figyelt kérdés
Kicsit szégyenkezve, de be kell vallanom, hogy még szűz vagyok és nem is volt meg az első olyan "igazi" csókom se. Nem is igazán az zavar, hogy lassan már én maradok az ismerőseim közül az egyetlen akinek ennyi idősen se volt senkije, hanem már én is magányosnak érzem magamat és néha jól esne, ha lenne valakim. De egyszerűen egyáltalán nem érdeklem a lányokat, nem egy vagyok egy olyan iszonyat helyes fiú, beismerem, de azért a középkategória alsóbb rétegeibe még azért beférek. Elég magas vagyok (kb 190cm) és úgy hallottam, hogy a lányok ezt igazán szeretik. Nem vagyok olyan durván kigyúrt, de karon meg mellen látszik, hogy van valamennyi izom (kockahasról csak álmodozom, de túl lusta vagyok, hogy tegyek érte). Nem igazán vagyon társaságkerülő, sőt inkább gyakran én vagyok a társaság közepében. Állítólag jó a humorom többnyire. A lányokkal udvarias vagyok, de azért bőven elhülyülök, ha arról van szó. Voltak kísérleteim már lányok irányába, de mondanom sem kell, csúfos kudarcot vallottak. A dolgokat azért sem értem, mert haverjaim közül van olyan aki tök flegma a lányokkal, mindig beszól nekik, és nem is túl hűséges velük kapcsolatban, viszont mégis imádják a lányok. Már egy rakat csaja volt és ha ki is teszi őket, pár hónap múlva visszajönnek. Erre itt vagyok én, aki egy darabot nem tud összeszedni. Miért lehet ez? Illetve nyugtassatok meg, hogy ugye egyetemen könnyebb lányokat felszedni?

2020. máj. 13. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
17%

Miért ilyen gyökerek a velem egykorú fiúk...

Na figyelj haverom.

Ennyi bajod legyen az életben!

Hogy 18 évesen barátnőd nincsen.

Nekem sincsen sosem volt.

Egyszerűen ne kelljen még ennyi idősen..

Amiért mások a falra másznak annyi nőjük van nem kell neked is a falra mászni!

Az a baj hogy ezt te is menőnek látod mint a fiúk 90%-a.

Nem dőlt össze a világ. Én mások példájából nem akarok barátnőt nagyjából soha! Csak a baj van velük és ha félre kefél te mész tönkre helyette!

Azt hiszed mostanában annyira sokat számít a szerelem?

Legyen pénzed legyen autód azt találsz egyéjszakás nőket ha már nagyon nem bírsz magaddal.

Nem akarlak megbántani,de addig leszel boldog amíg nő nincs az életedben.

Vannak ettől fontosabb dolgaid is szerintem.

Ha meg tényleg ezen agyaszl napokat akkor szégyelld magad. Depressziózol itt 18 évesen

2020. máj. 13. 23:03
 2/5 anonim válasza:
24%
Na most húzz aludni, holnap meg szálljon le a heréd erről az oldalról és állj a szimpatikus csaj elé és told az arcába, hogy tetszik neked, ne itt bőgj, mert ettől a falra mászok.
2020. máj. 13. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj lányként mondom, hidd el eljön majd a te időd is.

Soha ne hasonlitsd magad máshoz!

Sok hülye lány azt szereti milyen kemény srác a pasija ( aki esetleg férre is lép), mert felvágnak velünk. Az ilyenek meg is érdemlik.

Vannak olyan lányok mint én is, hogy a normális pasikat szeretjük, akik nincsenek elszálva maguktól, mert annál taszítóbb nincs.

Másrészt csak légy önmagad és majd rád talál a szerencse.

+ ha darabot nőkre érted nem vagyunk tárgyak hanem érző lények ugyan olyanok mint ti..

+ az egyetemek többségén akiket ismertem és hallottam anyuci, apuci pici lányai voltak..

2020. máj. 13. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
88%

Facebookon jelölj be pár csajt a környékedről és beszélgess velük.

Emelett ha önbizalmi problémáid vannak változtass valamit. Menj el fodrászhoz (úgytudom már lehet) vagy az öltözködési stílusodon változtathatsz.

De írj és segítek:)

2020. máj. 14. 00:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia,azota volt valami?
2021. máj. 4. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!