Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklem a lányokat? 18/F
Miért ilyen gyökerek a velem egykorú fiúk...
Na figyelj haverom.
Ennyi bajod legyen az életben!
Hogy 18 évesen barátnőd nincsen.
Nekem sincsen sosem volt.
Egyszerűen ne kelljen még ennyi idősen..
Amiért mások a falra másznak annyi nőjük van nem kell neked is a falra mászni!
Az a baj hogy ezt te is menőnek látod mint a fiúk 90%-a.
Nem dőlt össze a világ. Én mások példájából nem akarok barátnőt nagyjából soha! Csak a baj van velük és ha félre kefél te mész tönkre helyette!
Azt hiszed mostanában annyira sokat számít a szerelem?
Legyen pénzed legyen autód azt találsz egyéjszakás nőket ha már nagyon nem bírsz magaddal.
Nem akarlak megbántani,de addig leszel boldog amíg nő nincs az életedben.
Vannak ettől fontosabb dolgaid is szerintem.
Ha meg tényleg ezen agyaszl napokat akkor szégyelld magad. Depressziózol itt 18 évesen
Figyelj lányként mondom, hidd el eljön majd a te időd is.
Soha ne hasonlitsd magad máshoz!
Sok hülye lány azt szereti milyen kemény srác a pasija ( aki esetleg férre is lép), mert felvágnak velünk. Az ilyenek meg is érdemlik.
Vannak olyan lányok mint én is, hogy a normális pasikat szeretjük, akik nincsenek elszálva maguktól, mert annál taszítóbb nincs.
Másrészt csak légy önmagad és majd rád talál a szerencse.
+ ha darabot nőkre érted nem vagyunk tárgyak hanem érző lények ugyan olyanok mint ti..
+ az egyetemek többségén akiket ismertem és hallottam anyuci, apuci pici lányai voltak..
Facebookon jelölj be pár csajt a környékedről és beszélgess velük.
Emelett ha önbizalmi problémáid vannak változtass valamit. Menj el fodrászhoz (úgytudom már lehet) vagy az öltözködési stílusodon változtathatsz.
De írj és segítek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!